.

.

Машина на вълна коса Spree пазаруване, Професионален валяк вълна, Малка преносима дигитална машина на вълна коса Отопление PTC с инструмент за полагане на ролки коса(ш?

Машина на вълна коса Spree пазаруване, Професионален валяк вълна, Малка преносима дигитална машина на вълна коса Отопление

BGN 3.96

Наличност
На склад

★ УДОБСТВО : Продукт с преносим дизайн, може да се държи в ръка, постави на масата или дори да виси на стената, което може да намали теглото на пратката клиенти, окачени с главата, което позволява на клиентите лесно. ★ СПЕЦИАЛНА КОНСТРУКЦИЯ : Цифрова машина маша за коса е с LCD дисплей, който улеснява наблюдение на температурата и времето на вълна коса.Точна и постоянна температура, добра производителност, може да ви помогне да създадете изискана прическа. ★ ЗДРАВЕ : Нашата постоянна машина коса защитава косата, уникална текстура на повърхността на ролки коса помогна да се заключва влагата, да се направи къдрава коса по-еластични и здрави, най-важното е, че тя не вреди на косата, както и други продукти. ★ РЕГУЛИРАНЕ на ТЕМПЕРАТУРАТА : Температура контрол на температурата свободно се регулира.Диапазон на регулиране е от 40 ℃ до 50. Той е точен и постоянно по отношение на температурата, работи добре и може да ви помогне да създадете изискана прическа. ★ Гаранция услуга : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и нашият отдел за поддръжка на клиенти ще отговори в рамките на 24 часа.Ако някакви подробности за загубени или повредени по време на транспортиране, моля, свържете се с нас, ние ще решим проблема по-добре в съответствие с вашите изисквания.Машината разполага с вградени два предпазителя за защита на машина по всяко време, е безопасен за употреба.Приема PTC за загряване, бързо и равномерно отопление, спестяване на време.Уникална текстура на повърхността на косъма валяк, помага заключва влагата, прави къдрава коса по-еластични.Температурата се регулира от, диапазон на регулиране е от 40 до 50 градуса. Портативен дизайн, може да се държи в ръка, постави на масата или дори да виси на стената, удобно за използване.LCD дисплей за лесно гледане на температура и време на химическа вълна на косата.Точна и постоянна температура, добра производителност, може да ви помогне да създадете изискана прическа.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Perm Machine
Plug Type:
EU Plug(110-240V), US Plug(110-120V), UK Plug(110-240V)(Optional)
Suitable Hair Roller Size:
13, 16, 19, 22, 25, 28
Machine Temperature:
40-50
Operation Panel:
LCD
Package list:
1 * Hair Perm Machine :
8 * 13 Hair Rollers :
10 * 16 Hair Rollers :
7 * 19 Hair Rollers :

Свързани продукти