.

.

Маска за коса, 500 мл Ефективна уходовая Лечебна маска за укрепване на Суха, изтощена, слаба коса протеини и витамини(500 мл)

Маска за коса, 500 мл Ефективна уходовая Лечебна маска за укрепване на Суха, изтощена, слаба коса протеини и витамини(500

BGN 22.39

Наличност
На склад

Маска за коса-Ние всички не обичат да се коса са отягощенными, апатичен или скучни, нашата маска за коса може да помогне за успокояване и подхранване на кожата на главата, като едновременно с хидратиращ, начин укрепваше и предотвратява крехкост на косата.Функция-Този дълбок ремонт овлажняващ подхранващ балсам за коса може да укрепи еластичността на косата, особено за порести изтощена коса, прави косата и е къдрава коса могат да бъдат сигурни за употреба.Защитете косата сиТой може да се предпази косата, преди permed и умиранием, да се използва за попълване на загубените протеини и аминокиселини след химична вълна.Той може да задържа в продължение на няколко дни по-дълго.Подходящ за-Той е подходящ за суха коса, завитых и боядисани изтощена коса, укрепване на косата, това ще бъдат най-добрите маски за коса, за дълбоко кондиционировать, възстановява влагата, разглаживать и да добавят блясък.Как да се възстанови повредена коса-Нашата маска за коса абсолютно подобрява текстурата и външния вид на косата.Използването на маски за коса постоянно може да направите косата по-мека, блестяща и му е необходимо редовно да се прилага отново, за да запишете резултатите.Списък с пакети : 1 x Маска за коса Функция : 1. Подобрете завивание, хидратация и диета, смягчите, подсилва и предотвратите крехкост на косата. 2. Подсилва еластичността на косата, особено за порести изтощена коса, прави косата и е къдрава коса могат да бъдат сигурни за употреба. 3. Идеален за суха коса, химически вълна и боядисани изтощена коса, укрепване на косата. 4. Защитете косата си преди permed и умиранием, използвайте за попълване на загубените протеини и аминокиселини след химична вълна. 5. 500 мл голям капацитет, може да се използва около 30 пъти по-здрав.Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Маска за коса нето Съдържание : 500 мл Функция : Подобряване на вълна, хидратация и диета, омекотяване, укрепване и предотвратяване на счупване коса Употреба : 1. Ежедневното използване : След измиване на косата, избършете косата си преди полусухости, равномерно нанесете маската за коса от средата до върха на косата.Оставете за 2 минути и изплакнете с вода. 2. Използване на СПА център : Вземете 70 мл гореща вода (50-60) в малка чашка, а след това поставете в 30 г маски за коса.Равномерно нанесете маската за коса в купата за сухи след измиване на косата, оставете за 2 минути, изплакнете с топла вода.Препоръчително е един път в седмицата.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Mask
Net Content:
500ml
Function:
Improve frizz, moisturizing and nourishing, soften, strengthen and prevent hair breakage
Usage:
1. Daily usage:
After hair washing, wipe the hair to semi-dry, evenly apply hair mask from the middle to the end of the hair. Leave for 2 minutes and rinse with water.
2. SPA usage:
Take 70ml hot water (50-60) in a small cup, and then put in 30g hair mask. Evenly apply the hair mask in the cup to the hair dried after washing, leave 2 minutes, rinse off with warm water. Once a week is recommended.

Свързани продукти