.

.

Клавиатура врати Вход врати парола 125KHz, Електронна клавиатура,Заключване кнопочной панели на вратите, Система за достъп на сигурността, Клавиатура Осветен,защита?

Клавиатура врати Вход врати парола 125KHz, Електронна клавиатура,Заключване кнопочной панели на вратите, Система за достъп

BGN 18.95

Наличност
На склад

Може да бъде инсталиран независим парола, както и потребителят може да промени себе си.Номер на карта може да бъде изтрита.След загуба на карти с помощта на клавиатурата премахване на номер на карта, напълно премахване на рисковете за сигурността.Вход Wiegand 26, използван за свързване на външен считывателю, на изхода на Wiegand 26, използвано за свързване към контролера.Поддръжка на три техники за отваряне на врати, карта, парола, карта+парола, с функция аларма саботаж, клавиатура с подсветка осигурява по-голямо удобство за нощна работа.Изходна защита от късо съединение при късия замыкании електрическо заключване за авариен изход или изход автоматично се изключва в продължение на 100 микросекунди.Може да поддържа до 2000 потребители, както и вграден четец на карти поддържа 125 khz EM-карта(не са включени в комплекта), което може най-добре отговарят на вашите нужди.Функция : 1. Може да поддържа до 2000 потребители, както и вграден четец на карти поддържа 125 khz EM-карта(не са включени в комплекта), което може най-добре отговарят на вашите нужди.2. Поддръжка на три техники за отваряне на врати, карта, парола, карта+парола, с функция аларма саботаж, клавиатура с подсветка осигурява по-голямо удобство за нощна работа.3. Вход Wiegand 26, използван за свързване на външен считывателю, на изхода на Wiegand 26, използвано за свързване към контролера.4. Може да бъде инсталиран независим парола, както и потребителят може да промени себе си.Номер на карта може да бъде изтрита.След загуба на карти използвайте клавиатурата, за да изтриете номера на картата, напълно премахване на рисковете за сигурността.5. Изходна защита от късо съединение, когато електрическа брава или авариен изход закорочены, изход автоматично се изключва в продължение на 100 микросекунди.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Вид : аксесоари за Врати клавиатура Материал : abs Цвят : черен Честота : 125 khz Капацитет на съхранение : 2000 Users Working Напрежение : 12-24 В DCWorking Ток :

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Door Keypad
Material:
ABS
Color:
Black
Frequency:
125khz
Storage Capacity:
2000 Users
Working Voltage:
12-24V DC
Working Current:
Quiescent Current:
Support Card:
ID Card
Card Reading Distance:
Approx. 2-6CM/0.8-2.4in
Relative Humidity:
10%-90%
Working Temperature:
-20°C-+60°C
Storage Temperature:
-20°C-+60°C
Output Short Circuit Protection Time:
Less Than 100us
Electric Lock Output:
≤3A
Door Opening Delay Time:
0-99 Seconds (Adjustable)
Size:
Approx. 95 x 73 x 20mm/3.7 x 2.9 x 0.8in
Package List:
1 x Door Keypad1 x Connecting Cable :
1 x Accessories Bag :
1 x Manual  :

Свързани продукти