.

.

Osring 1 x 1 Инчов Знак на Конфликт на Инсталация Обзавеждане 16 Pack, Стенен Държач Конфронтация Неръждаема Стомана Стъкло Конфронтация Винт за Показване на Акрилни Табл?

Osring 1 x 1 Инчов Знак на Конфликт на Инсталация Обзавеждане 16 Pack, Стенен Държач Конфронтация Неръждаема Стомана Стъкло

BGN 13.59

Наличност
На склад

Диаметър x Дължина : 1" x 1" (25mmx25mm), поставя знак на 4/5" от стената.Тема диаметър : 10 мм(2/5").Подходяща за диаметъра на отвора на знака : 10 mm-25 mm, и с дебелина на надписи не по-1/2".Изцяло метална конструкция : Изработени от неръждаема стомана с матово покритие, устойчиви на корозия, устойчив на надраскване и корозия.Приложение : Подходящ за фирма, офис, магазин, супермаркет, магазини, художествена изложба, на дома, на рекламен знак и билборд.В пакета е включено : 16шт стъклени конфронтация, 32шт гумени уплътнения, 16шт винтове и 16шт стенни анкеры.Уплътнението е гумена за защита на стъклени и акрилни дъски.Цилиндрична форма помага на изображението се появи с елегантен стереоэффектом!.Гладка повърхност придава ярък и лъскав вид на вашия красива стая!.Лесно се инсталира перка, бране на табелата с 0,8 инча от стената.Диаметърът на дупките знак на съответния 2/5 от" до 1", и е с дебелина на дъската знака за не повече от 1/2".Пробиват дупки на знака, и се уверете, че че размерът на отвора е точен.Маркирайте дупките на вашия знак на стената, се уверете, че знакът ще е на правилното място.Карам анкерный винт към стената.Задайте багажника на стената.Сложете си табелка или стъкло, и проденьте шпильку в багажника. конфронтация 16шт. 32шт гумени шайби. винтове 16шт. 16шт стенни анкеры.

Опции за продукта

Свързани продукти