.

.

Animal Footstool Fabric Cow Look-Трайно съхранение на Дървени Крака, за краката-Мебели за детска стая, спалня, дневна-Декор (черен и бял)

Animal Footstool Fabric Cow Look-Трайно съхранение на Дървени Крака, за краката-Мебели за детска стая, спалня, дневна-Декор

BGN 45.44

Наличност
На склад

[ Перфектен размер ] -Тази уникална и забавна мебели за крави е с размер 29,52" L x 15,74" W x 15,74" H, което е идеална за всяка стая в дома, независимо от вашия декор. [ Табуретка за краката на животните с хранилището ] - Табуретка за животни има дупка по средата, за да се осигури решение за съхранение на играчки, електроника, книги, играчки за домашни любимци и много други.Възрастни и деца ще обичам това сладко малко столче за съхранение. [ Здрави и трайни ] -Трайни и трайни аутригеры осигуряват стабилност и сигурност.Тази универсална скамеечка за краката на животните едновременно с хубави и функционални, и може да се използва като декоративен елемент в дневни, детски стаи, детски и други места. [ Фини форми на животни ] -Ярък и скъпа форма на животни е подходящ за всички възрасти, особено за деца.Тази поставка е идеална за децата, за да се опре или да играят с нея, защото тя е мека и удобна. [ Мек и удобен ] -Сверхмягкий материал е достатъчно мека,за да позволи на краката могат да почиват или седят на него.Вие дори можете да го използвате като скамеечку за крака под масата, или просто като декоративно украшение.На вашия малък домашен любимец също така ще обичат да лежат на този висококачествен пуфе. [ Перфектен размер ] -Тази уникална и забавна мебели за крави е с размер 29,52" L x 15,74" W x 15,74" H, което е идеална за всяка стая в дома, независимо от вашия декор.

Опции за продукта

Свързани продукти