.

.

Малък Сгъваем Ключ контрол на Настолна лампа Лесна Led лампа Грижа за очи Компактен димиране Офис светлина за четене Тенис на светлината Функция за запаметяване на ?

Малък Сгъваем Ключ контрол на Настолна лампа Лесна Led лампа Грижа за очи Компактен димиране Офис светлина за четене Тенис

BGN 22.00

Наличност
На склад

▶Изработена от ABS , светодиодна настолна лампа създава еднакво удобна и мека светлина.Няма смущения, няма головокружительного светлина, няма сянка, което позволява ефективно да се избегне напрежение в очите, причинени от блещукаща светлина и резки отблясъци. ▶Дължина на главата на лампата : 18 см(7 инча), с дължина на корпуса на лампата : 25,5 см(10 инча), с дължина на основата : 6,5*9,5 см(2,6*3,7 инча).Завъртете лоста led настолна лампа на 180 градуса или завъртете основата на 180 градуса за по-пряко осветление. ▶Поддържа Bluetooth за възпроизвеждане на музика.Безстепенно дизайн на затъмняване, свободен избор на яркостта и цвета на светлината,която осигурява перфектно ниво на осветеност за работа, обучение, четене и почивка. ▶Сензорен превключвател на сензора се прилага към тази учебна светлина, 30 минути редовен изключване на светлината.функция памет означава, че режим на яркост /осветление ще остане, когато включите следващия път. ▶Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, уведомете ни по електронна поща в срок, и ние ще ви отговорим и ще решим в рамките на 24 часа.благодаря ви, че дойдохте.

Опции за продукта

Свързани продукти