.

.

Нож Блок Бамбуков нож Притежателя Съберат Нож Притежателя на Кухненски аксесоари за Ножове, Аксесоари, Нож Блок на Притежателя Кухненски нож притежателя (Цвят : ба?

Нож Блок Бамбуков нож Притежателя Съберат Нож Притежателя на Кухненски аксесоари за Ножове, Аксесоари, Нож Блок на Притежателя

BGN 33.59

Наличност
На склад

Изработен е от висококачествен материал с висока якост и модерен външен вид.Направете така, че вашата кухня е изглеждал толкова спретнат и идваше към всеки кухонному стил. * Посуда и прибори за готвене мръсни, и обикновено им е трудно да се намери.Държач за нож за съхранение с голям капацитет е многоцелеви. * Многофункционален слот за карти, анти-водна куха конструкция.Отделни отделения за съхранение, безопасни и гигиеничные. * Волнообразная полагане на ножа може два пъти да засили нож, което го прави по-твърд и устойчив на падане. * Ярък цвят, силно визуално въздействие, устойчивостта на влага, отлична водоустойчивост.С помощта на този притежателя можете да поставите в него на голям брой кухненски ножове.Предоставяне на кухненски решения за съхранение на вашите кухненски ножове.Титуляр ножевого блок-добър избор на подарък за Деня на майката, рожден Ден, сватба или друго събитие.Материал : бамбук Забележки : 1.Преход : 1 cm=10 mm=0.39inch2.Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.3.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

Опции за продукта

Свързани продукти