.

.

Фризьорски ножици, Ножици за коса, за Жени и за Мъже, 5 Ножица За Подстригване на Коса, Premium Неръждаема Стомана, Фризьорски салон и Салонные Ножици, Професионални Нож?

Фризьорски ножици, Ножици за коса, за Жени и за Мъже, 5 Ножица За Подстригване на Коса, Premium Неръждаема Стомана, Фризьорски

BGN 14.80

Наличност
На склад

Изключително остри ръбове : Изработени от неръждаема стомана , професионални ножици за коса притежават превъзходна издръжливост, която не боли и не расщепит краищата на косата.Изпъкнали ръбове за плавно рязане на действие са идеални за нарязване на влажна или суха коса.Ще ви помогне да постигнете желаните резултати : специално проектиран за професионалисти, фризьори и стилисти, както и за лична употреба.Дълготраен съвестно майсторство на изработка, добра острота.Дизайн : Професионални ножици за подстригване на коса Ножици изработени с най-новите дизайн както за професионална употреба, така и за лична употреба.Неговото професионално покритие предпазва от ръжда стомана.Маркови ножици : Този комплект ножици неиспользован, нераспечатан и се предлага в красива опаковка.Какво получавате : Ножици за коса може да се използва като ваучър за подарък, за вашия син, баща, съпруга си и приятели за рожден ден, ден на благодарността, Нова година или Коледа, козметичен аксесоар и ненадминат опит подстригване на косата всеки път, когато ги използвате.Материал : висококачествена японска неръждаема стомана.Внимание : 1. Ножици са преминали през строга по-задълбочена проверка преди да бъдат доставени, дръжка напрежение беше се регулира за по-добро местоположение, моля, не мобилизуйтесь често.2. Не режат въздуха често.3. Моля, обърнете внимание на сигурност при използване.4. След употреба, когато е необходимо, малко смазочно масло може да се хвърлят на нож и във вътрешността на винта.5. Поставете ножица внимателно, да не хвърлят боклук произволно, избягвайте увреждане на засаждане на ножица.6. Този продукт се използва само за стригане, в противен случай срокът на служба на ножица ще бъде много укорачиваться.

Опции за продукта

Свързани продукти