.

.

Ножици Директни Извити Ножици за наранявания Ножици Гемостат мрежи против комари и Маша Грижи за Кучето Хирургически ножици Скоба за домашни любимци (цвят : син пр?

Ножици Директни Извити Ножици за наранявания Ножици Гемостат мрежи против комари и Маша Грижи за Кучето Хирургически ножици

BGN 47.60

Наличност
На склад

★【Характеристики】Ножици за подстригване произведени от висококачествена неръждаема стомана, с остри, топлоустойчиви, коррозионностойкие, устойчиви на корозия, не выцветающие и имат гладка повърхност. ★【Предимства】Ножици предлагат широка гама от функции.Те могат да намалят както човешка коса, така и за домашни любимци. ★【Лесен и удобен】 Ергономичен дизайн, изискан и лек, намалява натиска върху китките, лактите и ръцете. ★【Ергономия】Нашите ножици за грижите са много подходящи за фризьори, а също са подходящи за домакинства и домашни любимци. ★【Повече възможности】Можете да си купите по-красиви стилове и модели в магазина, за да ви осигури по-голям избор. 4inch Straight&Curved Trauma Shears Scissors Hemostat мрежи против комари и маша Грижи за кучето хирургически ножици Скоба за домашни любимци · Размер : 4 инча· Япония топ 9 CR стомана материал,· Твърдост 62 HRC· професионални ножици за домашни любимци,· Най-добър балансиран дизайн, дългосрочно ползване за намаляване на умората· Процесът на полиране на повърхността, устойчивост на износване· бързо рязане,идеален за вашия питомцауши ,лицето и очите Забележка : Единични ножици не идват с bag We са успели персонализирани за вашето собствено лого на марката,трябва да се изпрати на нас, вашите файлове на лого.или искаме да ви ножици като лого на марката изображения.

Опции за продукта

Свързани продукти