.

.

Bento Обяд-бокс, Неръждаема Стомана, Изолиран Обяд-бокс Контейнер За Обяд Детски Обяд-Апарати с Пръчици За Хранене Лъжица Подвижна Разделител за Училище Офис(синьо и ?

Bento Обяд-бокс, Неръждаема Стомана, Изолиран Обяд-бокс Контейнер За Обяд Детски Обяд-Апарати с Пръчици За Хранене Лъжица

BGN 26.72

Наличност
На склад

ЗДРАВОСЛОВНА околна СРЕДА : Този детски обяд - бокс е изработена от неръждаема стомана 316 и пластмаса полипропилен, който е здрав и щадящи околната среда.КЛОН С ПРИБОРИ за хранене : Обяд-бокс в японски стил с отделение за прибори за хранене за ученици и деца.ГУМАНИЗИРОВАННЫЙ ДИЗАЙН : Този обяд - бокс за офис работници и студентска столова има гуманизированный дизайн.ТЕЛЕФОН за ПОДДРЪЖКА : Капачка прибори дълбоко фланец детското отделение обяд - бокс може да се използва за подкрепа на мобилен телефон.Да се СЪХРАНЯВА на ТЕМПЕРАТУРА : Горещата вода може да се добавя между слой от неръждаема стомана и пластмаса за поддържане на температурата.Функция : 1. ЗДРАВОСЛОВНА околна СРЕДА : Този детски обяд - бокс е изработена от неръждаема стомана 316 и пластмаса полипропилен, който е здрав и щадящи околната среда. 2. ОТДЕЛЕНИЕ С ПРИБОРИ за хранене : Обяд-бокс в японски стил с отделение за прибори за хранене за ученици и деца. 3. ГУМАНИЗИРОВАННЫЙ ДИЗАЙН : Този обяд-бокс за офис работници и студентска столова приема гуманизированный дизайн. 4. ПОДДРЪЖКА на ТЕЛЕФОН : Капачка прибори дълбоко фланец детското отделение обяд - бокс може да се използва за подкрепа на мобилен телефон. 5. Да се СЪХРАНЯВА на ТЕМПЕРАТУРА : Гореща вода, може да добавите между неръждаема стомана и пластмасов слой, за да поддържа температурата.Параметри : Тип на продукта : обяд-кутия от неръждаема стомана Материал : неръждаема стомана 316, пластмаса, силикон Ефективно поддържане на топлина : около 1-2 часа Размер : прибл. 25.5x18.5x6.5cm / 10.0x7.3x2.6in Тегло бруто : Approx. 704g / 24.83 oz Списък на пакетите : 1 x Корпус 1 x подложка 1 x капак 1 x чифт пръчици за хранене 1 x лъжица Забележка : 1. Не впрыскивайте твърде много гореща вода, за да се избегне горещи. 2. Моля, затворете капака на кутията, за да се постигне добро топлоизолацията ефект. 3. Загрейте вода и оставете да къкри в продължение на 10-20 минути преди хранене. 4. Не встряхивайте и не брезент обяд-бокс, за да се избегне вряща вода и горещи. Моля, позволете 0.1‑1cm / 0.04‑0.4 in грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Item Type:
Stainless Steel Lunch Box
Material:
316 Stainless Steel, Plastic, Silicone
Effective Heat Preservation:
About 1-2 Hours
Size:
Approx. 25.5x18.5x6.5cm / 10.0x7.3x2.6in
Gross Weight:
Approx. 704g / 24.83oz
Package List:
1 x Housing :
1 x Liner :
1 x Lid :
1 x Pair of Chopsticks :
1 x Spoon :
Note:
1. Do not inject too much hot water to avoid scalding. :
2. Please close the lid of the box to achieve good thermal insulation effect. :
3. Heat water and stew for 10‑20 minutes before eating. :
4. Do not shake or tilt the lunch box to avoid boiling water and scalding.5. Please allow 0.1‑1cm / 0.04‑0.4in error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Свързани продукти