.

.

Електрически обяд-бокс Обяд-Бокс,Храната е по-Топло Да Запечатанным,от Неръждаема Стомана за Хранително-вкусовата Нагревател с Дръжка,за Приготвянето на Супа На п?

Електрически обяд-бокс Обяд-Бокс,Храната е по-Топло Да Запечатанным,от Неръждаема Стомана за Хранително-вкусовата Нагревател

BGN 38.63

Наличност
На склад

❤БЕЗОПАСНИ И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Електрически нагревателен обяд-бокс е изработен от хранително-полипропилен пластмаса, която е устойчива на висока температура и опазване на околната среда. ❤ЕФЕКТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ за ОТОПЛЕНИЕ PTC - обяд-бокс използва енергоспестяващи нагревателни компоненти PTC за да се предотврати прегряване.което е много ефективно и спестява енергия.Използвайте гориво с ниско отопление за поддържане на желаната температура и влажност на храна. ❤ДВОЙНА ПОДЛОЖКА ДИЗАЙН - Този обяд-бокс е с двоен линеен дизайн, който не се отразява на вкуса.Електрически обяд-бокс с подгряване лесно да носите със себе си, а храна и обяд кутии лесни за почистване. ❤ПРЕНОСИМ И БЕЗОПАСЕН - Топъл обяд-бокс е идеален за тези, които са заети по време на пътуването и зает компания или на училище всеки ден.Водоустойчива конструкция штекерного порт позволява безопасно съхраняване на преносими обяд - бокс, без вода, без отопление.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще решим за вас възможно най-скоро!.

Опции за продукта

Свързани продукти