.

.

Термална кутия за храна, Хранителни контейнери вентилационна (противовакуумна) канална Дизайн Силикон Герметизирующий Дизайн Термален Обяд-бокс за къмпинг, за Пъ?

Термална кутия за храна, Хранителни контейнери вентилационна (противовакуумна) канална Дизайн Силикон Герметизирующий

BGN 27.28

Наличност
На склад

【СИЛИКОНОВ УПЛЪТНИТЕЛЕН ДИЗАЙН】Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно отвалиться, добро уплътнение и ефект за запазване на топлината. 【ЕРГОНОМИЧНА дръжка】Дръжка арка с ергономичен дизайн, по-удобен и е удобен за пренасяне, може да бъде натиснат в пакет, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място. 【304 ВЪТРЕШЕН КОНТЕЙНЕР】Обяд кутии, вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесно чисто. 【ДИЗАЙН отдушник】Изолиран обяд-бокс, на принципа на плочи с високо налягане, пресоване на отдушник може да запечата кутията, отвори горния отдушник преди отварянето на капака, която може лесно да се стреля и да се почистват. 【ПЛЪТНА КАПАЧКА】 ОТ двете страни на обяд-бокс такива защитни катарами, които могат лесно натискане на бутона, и не е нужно да се притеснявате за това, че на обяд - бокс ще бъде отслабена.Конструкция къса прави с капак и корпус кутии, затворени и безопасни за носене.Функция : 1. 304 Вътрешен контейнер : Вътрешен контейнер използва висококачествени нержавеющую стомана 304 с високо огледално полирани, лесен за почистване.2. Конструкция запечатване на силикон : Вътрешен о-пръстен, утолщенное и разширено, и в съчетание с пластмаса като цяло, не е лесно да падне, добро запечатване и въздействие за опазване на топлина.3. Конструкция нулиране : Принципът на плочи с високо налягане, натискане отменя може загерметизировать кутия, разкриване на най-горния отменя преди разкриване на кутията, която може лесно отстранени и чиститься.4. Плътен капак : От двете страни на обяд-бокс такива защитни катарами, които могат лесно да се затегне натискане, и не е нужно да се притеснявате за това, че на обяд - бокс ще бъде отслабена.Конструкция къса прави с капак и корпус кутии, затворени и безопасни за носене.5. Ергономична дръжка : Арочная дръжка с ергономичен дизайн, по-удобен и лесен переноске, може да бъде вдавлена в пакет, когато не се използва, елегантен дизайн, не заема място.Спецификация : Тип елемент : Топлинна обяд-боксматериал : 304 Неръждаема стальприменение : за дома, училището, офиса, на открито и т.н., Форма : кръгла Функция за запазване на топлината : Support Microwave : не е на разположение Ефект на спестяване на топлинна енергия : около 1 час на стайна температура 25℃ околната среда Списък на пакетите : 1 x топлинна обяд-бокс Забележка : 1. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Опции за продукта

Item Type:
Thermal Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel
Application:
For Home, School, Office, Outdoor, Etc.
Shape:
Round
Heat Preservation Function:
Support
Microwave:
Not Available
Heat Preservation Effect:
About 1 Hour At Room Temperature 25℃ Environment
Package List:
1 x Thermal Lunch Box :
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти