.

.

Електрически Обяд-бокс Преносим Хранително-вкусовата Нагревател, 12 В/110 В Хранително-вкусовата Топло Нагревателен Контейнер за Колата и Дома, 2 в 1 Електрическа Кут?

Електрически Обяд-бокс Преносим Хранително-вкусовата Нагревател, 12 В/110 В Хранително-вкусовата Топло Нагревателен Контейнер

BGN 20.41

Наличност
На склад

【 2 В 1 кола 110 В дома на кабела : може да бъде в училища и офиси. ✦✦ За офис работници и шофьори това е наистина перфектния подарък!. 【БЕЗОПАСЕН И ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ】 Електрически обяд-бокс е изработен от хранително-полипропилен пластмаса, устойчиви на топлина и екологично чисти.Вътрешен контейнер, изработен от висококачествена неръждаема стомана 304; Напълно нетоксичен и безопасен за здравето на човека,е безопасен и надежден. ✦✦ Моля, обърнете внимание, че този обяд-бокс не е херметически затворен, ние не препоръчваме добавяне на течност. 【ВИСОКОЕФЕКТИВЕН ТЕХНОЛОГИЯ за ОТОПЛЕНИЕ PTC】 Използването на оригиналния постоянно отопление температурата PTC, използване на по-безопасен и топлоизолационна двойна функция.Той НЯМА автоматично да изключва, когато храната разогреется.Отопление време зависи от температурата на храната и температурата в помещението.Обикновено за загряване на храна е необходима 20-50 минути, но ако храната е вынута от хладилника или там, където температурата на околната среда е ниска, време за подгряване трябва да бъде съответно увеличено. ✦✦ Можете да претопляне на храна предварително. 【Тава с ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ】 Капацитет : 1.5 L, размер : 23.5x11x17.5cm/9.3x4.3x6.9inch; 2 сменяеми вътрешни контейнер удобно отделени си различни ястия.Тава от неръждаема стомана подвижна, лесна за почистване и за носене, лесно да отидете навън, за да донесе храна, зеленчуци и др. ✦✦ Отделяне на сок и сос от основните хранителни продукти, е много добра идея. 【ПОРТАТИВЕН ДИЗАЙН】 Електрическо отопление обяд-бокс специален дизайн дышащее устройство, за да се запази храната прясна, пылезащитной, по-подходящи за различни климатични условия.Стилен външен вид и преносима дръжка ви позволяват да носите храна със себе си. ✦✦ При почистване на ланча, моля, не промокайте контакта, за да не навреди на обяд-бокс.Нашият електрически обяд-бокс с модерен външен вид и преносима писалка, независимо от това, къде се намирате, може да ви гарантира здравословен обяд.Материал : Неръждаема стомана 304 и материали PP качеството на храната.Щепсел : Автомобилен кабел за зареждане и адаптер или домашен кабел за зареждане и адаптер.Размер на продукта : 9,45 х 7,09 х 4,33 инча.Напрежение : 12 V/110В.Обем : 1.5 литра.

Опции за продукта

Свързани продукти