.

.

Стенно Огледало за грим, SanaWell 3X Увеличение Огледало с 8-инчов Двустранно 360°Завъртане на Огледало в Сенниците Матиран Черен за Баня (без светлина )

Стенно Огледало за грим, SanaWell 3X Увеличение Огледало с 8-инчов Двустранно 360°Завъртане на Огледало в Сенниците Матиран

BGN 28.79

Наличност
На склад

【Стенно огледало за грим】Осветено увеличително огледало Двустранно стенно огледало с 3-кратно и 1-кратно увеличение, можете да избирате с коя страна направите грим, нанесете червило, режат вежди, мигли и затворете припудрить лицето.Нашето стенно огледало за грим Може да отговори на вашите ежедневни нужди в грима и да се създаде бляскава вас!. 【Огледало за грим】Модерен дизайн, стенен грим огледало може да сте сигурни, че вашият изискан грим.Увеличението няма да бъде нарушена. 1x и 3x увеличително стъкло, могат да увеличат вашите черти на лицето, като помага да се види ясно чертите на лицето и най-малките детайли. 【360°завъртане-плъзгащ дизайн】Огледало за грим може да бъде разширена и намалена произволно, може да се прилага грим, под всякакъв ъгъл, и може да се сгъва обратно към стената, за да се спести място, когато не се използва.подходящ за всеки декорация, подходяща за семейство, хотел, спа и санитарен възел. 【Високо качество и лесна инсталация】Нашето стенно огледало за грим, изработени от висококачествен месинг , ние предлагаме гид, за да ви помогнат да настроите, който е лесен за инсталиране.Двустранно, гъвкава ръка, хром, която е антикорозионна, антикорозионна, устойчива на износване и здрава. 【Няма риск】Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от нашите монтиран на стената огледало за грим,моля, не се колебайте да се свържете с нас.Качеството е гарантирано,купува, не е рисковано!.

Опции за продукта

Свързани продукти