.

.

Zorfeter 6 бр Шкаф Панта Ремонт Плоча от Неръждаема Стомана Панта Ремонт на Скоби за Мебели Кутия Прозорец Врата на Панта Ремонт Чиния Комплект с Инструменти за монтаж ?

Zorfeter 6 бр Шкаф Панта Ремонт Плоча от Неръждаема Стомана Панта Ремонт на Скоби за Мебели Кутия Прозорец Врата на Панта

BGN 15.19

Наличност
На склад

Запознаем ли се с тези проблеми? - След като вашият гардероб се използва в продължение на дълго време, той не може да бъде здраво закрепен, спъна се и отвора за винт на пантите твърде свободно, чакайте проблеми, доведете до това, че вратата на гардероба не се затваря.Нашите монтажни скоби за ремонт на пантите ще ви помогне за ефективно решаване на тези проблеми!.Издръжлив материал - Ремонт на лентата е изработена от висококачествена неръждаема стомана, която е устойчива на ръжда, привлекателна и трайни.Той може да заключите закрепени на панти панелите на вратите от неръждаема стомана заедно и превръщане на оригиналната фиксирана точка на напрежение в агресивна зона, за да я направи по-силен.Широко използвани - ремонтни скоби са подходящи за определяне на мебели, ремонт на електрически вериги на кухненски шкаф и плоски връзки.Използва се за ремонт на дървена диван, дървена маса, стол, дървени легла, рафтове, мебели и др Спестете своите пари в замяна на врати и шкафове!.Какво получавате - 6 бр. x сервизна плоча от неръждаема стомана + 36 бр. x винтове; Размер на плоча(Д*Ш) : 90 мм x 90 мм/ 3,54 инча x 3,54 инча; Диаметър на монтажни отвори на пантите : 35 мм/ 1,38 инча; Размер на винта : M3. 5 x 8 мм. Моля, проверете размера на нашите продукти, преди да купите.Безрискови 100 - дневен отпечатък-Ние предлагаме безгрижен 30-дневна гаранция и 24-часов приятелско обслужване на клиенти.Ако не сте доволни от нашите продукти или продукт е счупен, 100% гаранция за връщане на парите и връщане.Характеристика на продукта : Материал е от неръждаема стомана и здрава здрава конструкция правят тези вътрешни панти продължително.Може да се покрие напълно повредената част и да направи така, че вашият кабинет изглеждаше съвсем нов и чист.Спецификации на продукта : Име на продукта : Ремонт на плоча Материал : неръждаема стомана размери плоча(Д*Ш) : 90 мм x 90 мм/ 3,54 инча x 3,54 инча Диаметър монтажни отвори на пантите : 35 мм/ 1,38 инча Размер на винта : M3. 5x8 мм Цвят : матиран кръст Бод Пакет в т.ч. : 6 бр. 36 бр. x винтове Забележка : Цветът на продукта може да се различават малко от снимките и на вашия собствен компютър.Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка 1-3 mm.Гаранция за качество : Zorfeter обещава да ви предоставят качествени продукти и услуги, за да се уверите във вашето удовлетворение.Всички проблеми или дефекти в продукта, можете да се свържете с нас по номер на поръчката за връщане или замяна.ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА, като щракнете върху бутона Добави в кошницата!.

Опции за продукта

Свързани продукти