.

.

WinCin Ветрозащитная Пепелник за дома, офиса, на открито, вътрешен двор, с капак, добра форма, 3 бр. (жълт, зелен, червен)

WinCin Ветрозащитная Пепелник за дома, офиса, на открито, вътрешен двор, с капак, добра форма, 3 бр. (жълт, зелен, червен)

BGN 9.59

Наличност
На склад

★Ветрозащитный : Контейнер външни пепелници достатъчно дълбок и голям, за да се съхранява фасове и да пепелта вътре.Пепел не ще разлетаться и петно на околната среда!. ★Лесна употреба и почистване. ★Повратна вътрешен дизайн, естествено я изолира от въздуха, бързо гасят фойерверки. ★Градинска пепелник-добър подарък за всеки пушач.Неговата елегантна форма позволява да се наслаждавате на живота.Той изглежда много модерно и модерен, и може да бъде перфектно интегриран с всички вътрешна или външна декорация.Подходящ за дома, офиса, заведението, кафенета, хотели, ресторанти, партита и т.н. ★ Има три пепелници, червена, оранжева и зелена, само 4,2 инча, който може удобно да се поставят навсякъде.Тези три пепелници червени, зелени и оранжеви.1. Пепелник красиво и практично, ветрозащитная, изработени от пластмаса и неръждаема стали2. Въртящата затворена конструкция естествен начин изолира от въздуха и фойерверки скоро погаснет3. Елегантна форма позволява да се наслаждавате на живота.Той изглежда много модерно и стилно и върви перфектно с всеки вътрешен или външен интериор.Подходящ за сигарного момента, къща, офис, бар, кафене, хотел, ресторант, на парти и т.н. 4.Много евтино, определени от три пепелници можете да поставите в хола, кухнята, спалнята и т.н.

Опции за продукта

Свързани продукти