.

.

Р. M. R Дълги Вълнообразни Блондин лента за глава с Перука за Жените Средната Част от Естествена Коприна Напълно Огнеупорни Синтетични Перука за Ежедневна употреба ?

Р. M. R Дълги Вълнообразни Блондин лента за глава с Перука за Жените Средната Част от Естествена Коприна Напълно Огнеупорни

BGN 6.39

Наличност
На склад

Свободна страна - регулируема мрежа-капакът е подходящ за повечето размери на главата, 100% дишаща розата е вътре в мрежата ви кара да се чувствате комфортно,когато носиш я, средната засаждане на 21,25 - 22,25 инча обиколката на главата.ПОВОДИ - Реалистичен дълги вълнообразни сиво-розова перука, може да ви помогне да изглежда перфектно за ежедневието, работа, срещи, концерти, cosplay, костюми, тематични партита, видеосъемок или просто за промяна на външния вид.ПРЕВЪЗХОДСТВО-Магическо място за перуката се състои в това, че тя ви прави по-красива, и вие заслужавате това.Тази дълга права черна перука е естествената линия на растеж на косъма, което прави перука по-естествено и реалистично.ТИП на ПЕРУКА - Директен перука перука средна част, черен цвят, естествен вид.Това е вашият най-добър избор за ежедневието, за работа, срещи, концерти, cosplay, костюми, тематични партита, видеосъемок или просто за промяна на външния вид.Дължина : 30 см.Лесно ще осъществите мечтата си да имате дълга коса, стани своята любима богиня с дълга коса.ВНИМАНИЕ-Цвят синтетични перуки ще покаже някаква разлика в различни екрани.Измиване на перука : Леко намокрете косата с мек кондиционирующим шампоан със студена или топла вода.Изплакнете косата си с топла вода в една и съща посока.Леко срешете косата, отгоре-надолу.Оформете косата си точно и се оставя ги естествени сухи на въздуха.Съхранение на перука : най-Добре е на стойка за перука или сляпо, а вие също можете да се съхранява в мрежата за коса и найлонова торбичка.Моля, обърнете внимание, че перуката трябва да се поставят в хладно и сухо място.

Опции за продукта

Свързани продукти