.

.

Imeya 24 Инча Бордо 99j Синтетични Косми На Дантели на Човешки Косъм Перуки за Черен За Жени 13x6 Влажни и Къдрави Дълбока Вълна HD Прозрачен Синтетични Косми На Дантели Пе?

Imeya 24 Инча Бордо 99j Синтетични Косми На Дантели на Човешки Косъм Перуки за Черен За Жени 13x6 Влажни и Къдрави Дълбока

BGN 271.99

Наличност
На склад

❤ Бордо перуки дантела отпред човешки косата : Естествен изглеждащ дълбоко къдрава перука, на 100% необработен бразилски косата Реми, откъснати от един донор, пълна ципа изравнени, може да бъде отбелена, боядисан, завита, притушена, обособен стил или към други стилове като вашите предпочитания. ❤ 13x6 HD прозрачни дантелени предната перуки : HD прозрачна дантела, отговаря на всички тонам на кожата.Светло-кафява и средно кафява дантела може да се коригира, моля, свържете се с нас предварително, ако искате да персонализирате. ❤ 150 Плътност на човешките косата на перука : 150% плътност по подразбиране, друга плътност може да бъде конфигуриран. Размерът на покрива на обиколката на 22.5 инча средно по подразбиране, малки размери и голям размер може да се персонализира. Предимство на перука❤ : Лесен за носене, естествен гледате след като е инсталиран,здраво t надвишава 150 C, или космите ще бъдат унищожени.Тъй като човешката коса лесно ще изсъхнат след излизането на донор на косата, така че не красьте и не измийте косата си прекалено често, това силно ще навреди на косата.Q3. Това е 100% човешка коса?Отговор : Това е 100% човешка коса.Тест за изгаряне на Човешки косми показват бял дим по време на горенето и да се превърне в пепел; Синтетични косми показват черен дим и ще лепкава топка след изгаряне.Q4. Спутывание и малка сменяне?.Отговор : Всеки перука ще запутываться повече, отколкото истинските си коса, защото кожата на главата произвежда естествени масла, които държат на своя собствена коса от изсушаване, ето защо перуки са изложени на минимален косъм и спутыванию, особено къдрава перука, което е нормално.Малко вода, балсам за коса и продукти за грижа за къдрава коса могат да бъдат много полезни.Q5. Защо косата ми цъфти след измиване?.А на : Косата вълни са направени с пара, без всички химикали, така че структурата ще бъде в наличност след измиване.Моля, моля, разберете, че ние правим това, за да запазите косата си за цял живот и запазване на естественото им състояние.Можете да промените прическата си, за да получите специален стил.Q6. Защо имам в косата седина?Отговор : Човешки небоядисана коса ще има няколко кичура коса прошарена коса или разделяне на връхчетата вътре .Това е нормално, а не проблем на качеството.Ние обикновено събираме внимателно косата по време на производството, но не можем да потвърдим на 100% липсата на побеляване на косата или разделяне на връхчетата.Моля, разберете и да изберете тези няколко направления на себе си.Много ви благодаря за разбирането.

Опции за продукта

Свързани продукти