.

.

D-buy 30 Pack 3.5 inch S Hooks Heavy Duty S Hooks Plants Hooks ' S Hooks for hangings Outdoor Hooks Light Hooks Cup Hooks Large Hangers for Kitchen, Bathroom, Bedroom and Office (Silver)

D-buy 30 Pack 3.5 inch S Hooks Heavy Duty S Hooks Plants Hooks ' S Hooks for hangings Outdoor Hooks Light Hooks Cup Hooks

BGN 9.36

Наличност
На склад

Тежкотоварни материал : Изработен е от тежка рамка от стомана; Диаметър 3 мм; Тегло : прибл. 10 грама на бройка.Голям размер : Дължина : 3.5 инча / прибл. от 9 cm; Максимално тегло на лагер : 11 паунда / прибл. 5 кг; Диаметърът на дупките е 1,18 инча / 3 виж Конструкция на кръгла края на : не приемам, че острите ръбове на порежете пръста на ръката си.S - образна форма, няма нужда да се записвам или да използвате винтове.Идеално за кухненски прибори и може да се прилага на стената за организирането на тези кухненски аксесоари, като тенджери, тигани, парцал, лъжици, за да се спести много място в кухнята.Широко приложение : Тези висящи на куки s също са подходящи за използване в гардероба, килер, баня, гараж, работилница и офис, или окачен кошницата за растения, перезвоне, лампата на открито с тези здрави стоманени куки в зависимост от вашите предпочитания.Не е нужно да записвам или да използвате винтове за инсталиране, лесен за организиране на вашите кухненски лъжици, тигани, тенджери, чаши за кафе, чинии, чанти, кърпи, растения, шапки, дънки, колани, бижута, градински инструменти, дрехи и така нататък в същото време.Използвайте ги в кухнята за висящи саксии, чинии или дори кафе на steins; в банята се използват за окачване на кърпи; в гаража за организиране на вашите инструменти; или извадете ги навън за висящи растения или за съхранение на съдове за печене, за да спестите много място.Пакетът включва 30 броя сребърен цвят S Куки.Тегло : прибл. 10 грама на бройка.Дължина : 3.5 инча / прибл. 9 вж. Препоръка на максимално тегло : 11 кг / прибл. 5 кг. Материал : Сверхпрочная стомана. Диаметър 3 mm; Диаметърът на дупките е 1,18 инча / 3 см. S-образна форма, няма нужда да се записвам или да използвате винтове.Идеално за кухненски прибори и може да се прилага на стената за организирането на тези кухненски аксесоари, като тенджери, тигани, парцал, лъжици, за да се спести много място в кухнята.Тези висящи на куки също са подходящи за използване в гардероба, килер, баня, гараж, работилница и офис, или окачен кошницата за растения, перезвоне, лампата на открито с тези здрави стоманени куки в зависимост от вашите предпочитания.

Опции за продукта

Свързани продукти