.

.

Soqool Куки От Неръждаема Стомана Душ Завеси Пръстени/Hook - 12 Pack S-Образна Закачалка, Шкаф за Висящи Куки за Кухня/Баня/Офис (3,5 инча, средно)

Soqool Куки От Неръждаема Стомана Душ Завеси Пръстени/Hook - 12 Pack S-Образна Закачалка, Шкаф за Висящи Куки за Кухня/Баня/Офис

BGN 7.11

Наличност
На склад

【 Нержавеющие куки от неръждаема стомана 】 Опаковка от 12. Идеални пръти с диаметър 0,8 инча.Куки от неръждаема стомана, не е лесно ръжда, силни и издръжливи.Коледни неща висят на куки. 【 Многофункционални окачени куки 】Полезен кука за окачване на много неща.Смогите да бъде в полза на много места като баня/шкафове/kticgen/офис/, баня и др. 【 Завеса висящи куки 】Можете да използвате тези куки от неръждаема стомана, за да се мотае завеса за душ, те ще работят добре във влажна среда. 【 Направете организация прост 】Можете да използвате тази кука за проект САМ на кухненски прибори, да се придържа към тях, кухненски прибори, тенджери и тигани.Тези куки кабинет s може също да се използват за висящи тъкани, те работят отлично в стандартния пръта хангар на гардероба.Просто използвайте ги, за да затвори всичките си шапки и ги видими и добре организирани. 【 Нашата услуга 】на Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.Обадете се или ни пишете по всяко време, ако не сте доволни от покупката си!!Куки от неръждаема стомана Soqool!Това е чудесен начин да увеличите пространството за съхранение!Тези S-образни куки от неръждаема стомана са изключително функционални, за това, че вашият дом остава незагроможденным и чист.В същото време, творчески техники за използването им са на разположение за висящи завеси за душ, дрехи, колиета, ръчно изработени верига, струните и т.н. Технически спецификации : Размер : малък; 3,5 инча дължина, подходящи за пръти с диаметър 1,2 см.Максимално тегло на лагер : 5 кг Брой : 12 опаковки S куки Цвят : сребрист материал : Здрава антикорозионна неръждаема стомана.

Опции за продукта

Свързани продукти