.

.

SZMP Слънчев Фонтан Обновен 1,4 W Птичья Вана Фонтан-Помпа с 6 Дюзи и 4 заключващ механизъм, Плаващ Слънчев Фонтан-Помпа за клетка за Баня, Декорация на Градината, Езерот?

SZMP Слънчев Фонтан Обновен 1,4 W Птичья Вана Фонтан-Помпа с 6 Дюзи и 4 заключващ механизъм, Плаващ Слънчев Фонтан-Помпа

BGN 7.99

Наличност
На склад

⛲Обновен 1,4 W Слънчев Висококачествени монокристаллические силициеви слънчеви панели могат да допринесат за трансформиране на слънчева светлина в по-силна енергия за постигане на мощност от 1,4 W.Без батерии или електричество слънчев фонтан може да работи автоматично в рамките на 3 секунди напълно под директна слънчева светлина, както и височина на пръскане може да достигне до 30-60 см, привличане на колибри за пиене на вода. ⛲4 Иновативен хонорар : Не трябва да се използват камъни за определяне на фонтанного помпа, нашия слънчев водна помпа за иползване на закрито rp се определя в центъра на баня за птици за 4 иновативни фиксаторами, за да се предотврати разпръскването на вода от банята за птички, това може да ви спести време и енергия, за да добавите често вода. ⛲Защита на филтър за доставка : Слънчев помпа чешма е вградена в гъба за филтър, и ние също така даваме и 3 допълнителни гъба филтър.Той може ефективно филтрира малки примеси, прах, кал, листа във вода, като помпа лесно за почистване и намаляване на честотата на почистване, това помага да се удължи живота на слънчева фонтанного помпа за клетка за баня. ⛲6 Лесен монтаж на дюзата : 6 различни струйници могат да отговарят на вашите различни нужди във височината на струята или под формата на струя, и може лесно да се инсталира за няколко секунди, без инструменти.Слънчев фонтан и бесшумен при разбрызгивании вода и не ще изплаши колибри, които пият. ⛲Multi-Приложение : Слънчев помпата на фонтана е много подходящ за бани птици, аквариум, малко езеро, басейн, украса на градината, циркулация на водата с кислород, за да добавите красиви пейзажи в двора си.Ние се ангажираме да ви предоставим качествени услуги, ако има някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Слънчев иползване на закрито rp помпа е снабден с подробно ръководство за потребителя, а самият продукт не е от трудните етапи на инсталацията.Можете да промените различни спрей дюзи в зависимост от вашите нужди, ние ще се радваме да отговорим на всички въпроси за вас. 1.Поставете слънчев иползване на закрито rp помпата във водата под ъгъл от 45° и да се излагат на слънчеви панели на слънцето, за да започнат да работят по-добре. 2. Инсталиране на противоударного прът трябва да бъде пристегнута отстрани гъба в долната част на слънчев фонтанного помпа, за да се предотврати падането му.

Опции за продукта

Свързани продукти