.

.

Extra Long Press on Nails 100шт бял Ковчег Фалшиви Нокти Балерина Пълно Покритие Акрилни Режийни Ноктите с Калъф за Нокти (бял)

Extra Long Press on Nails 100шт бял Ковчег Фалшиви Нокти Балерина Пълно Покритие Акрилни Режийни Ноктите с Калъф за Нокти

BGN 5.59

Наличност
На склад

❤Coffin Ballerina Design - Zhung Ree long colorful coffin press on nails е известен като ballerina нейлз.Тези гробовые фалшиви нокти, лесно се нанася с помощта на вливат в гел лака за нокти и правят ноктите по-елегантни и очарователни. ❤Различни размери с футляром - 100шт ковчега на фалшиви нокти предлага 10 различни размери ,които са номерирани 0-9. По този начин ще можете да изберете най-подходящия размер, който подхожда на всеки ваш изменение.Кутия с размери, които улесняват търсенето на върховете на ноктите. ❤Висококачествен материал ABS - Колоритен натиснете върху ноктите е изработен от висококачествен материал ABS, който е един вид зелен и екологично чист материал.Не е токсичен, не мирише, не вреди на ноктите или тяло, както и прави ноктите здрави, дишаща, леки, дори и без натиск върху вашите собствени нокти. ❤Практическо приложение - с пълно покриване на режийни нокти идва с практическо приложение.Тези фалшиви нокти балерина отлични, както за професионален специалист по ноктите, така и за ученика нийл арт, идеални за употреба в салон и за дом, идеален подарък за вашата съпруга, приятелка, майка или сестра и красиво, като участват в партита, очаквайки следобедните срещи и сватби. ❤Използвате стъпките - първо, подпилите и почистете ноктите, преди да нанесете, изберете правилния размер на фалшиви нокти за всеки отделен пръст; След това натиснете върха на гъбички по ноктите в продължение на няколко секунди, най-Накрая си ноктите на краката могат да бъдат по-естествени и шикозни.Описание : Нов прием на Фалшиви накрайници за нокти Материал : Arcylic/ABS Цвят : както е показано на фигура Стил : пълен накрайници за нокти Количество : 100 бр./кор.Пратката включва : 100 бр./кор. фалшиви нокти Функция : Отделно опаковани в 10 прозрачни пластмасови торби.За вашето професионално удължаване на ноктите и френски маникюр.Подходяща за изграждане на ноктите с помощта на нийл арт, акрил, UV гел.Лесно използване с лепило за нокти или желейными двустранна клейкими панделки.Забележка : 1.Поради разлика в осветлението и конфигуриране на екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. 2.Размер се измерва ръчно, и ще отклонение 0,5-1 мм. 3.Ние подкрепяме едро и дребно, моля, свържете се с нас, ако се купуват в големи количества.

Опции за продукта

Свързани продукти