.

.

Aularso Ковчега на Фалшиви Нокти Черен Натиснете върху Ноктите Екстра Дълги Режийни Нокти Гланц Пълно Покритие на Изкуствен Клип на Ноктите Съвет Балерина Пръст Обле?

Aularso Ковчега на Фалшиви Нокти Черен Натиснете върху Ноктите Екстра Дълги Режийни Нокти Гланц Пълно Покритие на Изкуствен

BGN 6.13

Наличност
На склад

Черни нокти са изработени от висококачествена ABS - материал,без увреждане на ноктите или на тялото, което ви гарантира сигурна и комфортна опит.Лъскавите нокти са 100шт и са 10 в различни размери,подходящи за повечето пръстите,можете да изберете фалшиви нокти, които отговарят на вашите пръсти.it ги лесно да изрежете и подпилить до всякаква дължина и форма, която ви харесва.безплатно с 2 елемента желе и 1 бр. пила за нокти.Екстра дълги нокти проба за употреба ,не трябва да се прилага лак за нокти, и ще получите чудесни нокти на краката.Изкуствен натиснете върху ноктите лесно да отрежете, подпиливать, боядисване.След боядисване на правилното лепило само на 3 минути,те изглеждат много естествено.гробовые уши нокти са идеални за салон на ноктите и САМ home art nails.Идеален за използване на сватбата,последния вечер,очаквайки следобедните срещи,и е подходяща за Хелоуин,деня на Св. Валентин и на други фестивали, прекрасни като подарък за приятелка и съпруга.Предпазни мерки : когато използвате режийни ноктите,предварително отполируйте ноктите си с алкохол, така че те да останат чисти и здрави. _BOS_ Aularso-това е седемгодишен магазин, специализиран в женски аксесоарите.Продажба на качествени, красиви и елегантни режийни нокти, искате ли да се направи себе си по-красива от аксесоари, моля,продължавайте да се обърне внимание на Aularso _BOS_ _BOS_ Като използва надземната ноктите : 1.Изберете правилния размер за вашите нокти 2.Използвайте нашия безплатен пилочку за нокти, просто да се полират ноктите,почистете и подсушете ръцете си за по-добър баланс. 3.Изберете най-подходящата двустранен самозалепваща лента и използвайте ножици, за да изрежете с неподходящи детайли.Натиснете 1 бр двустранни стикери за нокти в задната част на въздушната ноктите(или използвайте вашия собствен лепило за нокти). 4.Обнажите гел и залепете върху него етикет, на ноктите. 5.Подпилите и формирайте своите нови ноктите, ако това е необходимо. _BOS_ Съвети за отстраняване : 1.Поставете ноктите в топла вода за 2 минути, което способства за премахването на стикери за нокти. 2.Do не го драстично, тъй като това може да остави следи от етикети на повърхността на нокътя.В този случай можете също така да изчистите останалите стикери за нокти с вода. _BOS_ моля, Обърнете внимание : 1.Моля, почистете кожата си ноктите на смъртта. 2.Използвайте ножица за рязане на дълги нокти. 3.Моля,опитайте се да не носите нашите общи ноктите при миене на съдове, пране на дрехи и други дълги документи във водата. 4.Ние предлагаме само двустранни стикери за нокти,а не течен клей (защото не се осигурява транспорт и безопасност). _BOS_ Опаковка : 100 бр режийни нокти. 1 лист 100 бр стикери за нокти. 1 бр. пила за нокти случайно цвят.

Опции за продукта

Свързани продукти