.

.

Fdesigner Гланц Фалшиви Нокти Син Кратко натискане на Ногте с Пълно Покриване на Режийни Ноктите си Акрилни Нокти Квадратен Клип на Ноктите, за Жени и Момичета(24шт)

Fdesigner Гланц Фалшиви Нокти Син Кратко натискане на Ногте с Пълно Покриване на Режийни Ноктите си Акрилни Нокти Квадратен

BGN 6.93

Наличност
На склад

24шт набор от кратки акрилни режийни нокти с предавателна предлагат различен размер,подходящ размер, който е подходящ за всеки пръст, както и лесно за използване.Блестящи съобщение за нокти са изработени от действително нетоксичен акрил,защита на околната среда,отлично качество,няма да боли ръката.Как да използвате за красота къса режийни ноктите : _BOS_ Използвайте пилочку за нокти, за леко полиране на ноктите за по-добра кацане.√Изберете подходящ jelly гел за залепване върху ноктите.√Изберете върха на нокътя и кликнете на него в рамките на 15 секунди.Изтриване : Пазете се докоснете до процепа отстрани на нокътя, докато той не падне, или накиснете в топла вода за няколко минути.Там има безплатен стикер лепило и фалшива пила за нокти за всеки пакет,насладете се на нашите красиви нокти!Само за 3 минути бихте могли да получите същия ефект на блясък себе си,вместо да плащат за скъпия услуга маникюр в маникюрном салон.Естествени и изкуствени нокти имат добра опаковка,моля,имайте предвид, че действителният цвят може леко да се различават от онлайн изображения от настройките на цветовете на монитора, когато не го използвате, моля да махнете от детето.Естеството на продукта за нас : Иблисс компания, която е специализирана в бижута,с надеждно качество и честна дейност,соотвествует западните екологичните стандарти,съответно в западен стил и се носи удобно.Нашите продукти : 1. Не избледняват, не е лесно пада и има хубав блясък.Лесно напиливать, боядисване и нанесете. 2. Добро качество на изработката (липса на изпъкване на чакъла).Идеален за сватби, партита, запознанства или на открито, както и най-добрият подарък за приятели. 3. Добро качество, изключително тънък и здрав, не е лесно да се счупят.Чудесно като за професионален специалист по ноктите, така и за ученика нийл арт, подходящ за маникюрных козметични салони и домашна нийл арт САМ.Опаковка : 24 бр Ноктите съвети, пила за нокти и лепило стикер.Топли съвети : 1. Не докосвайте вода в продължение на четири часа след носене. 2. Моля, бъдете внимателни по време на отстраняване, за да се избегне нараняване на ноктите. 3. Ноктите може да се използва повторно.Политика за връщане : 1. Стоки с проблемите на качеството могат да бъдат върнати за връщане или замяна, като се свържете с нас в рамките на 3 дни от датата на получаване на вашите стоки. 2. Всеки продукт, който е бил използван, не подлежи на връщане или размяна. 3. Всички върнати стоки, трябва да бъде в съвсем нова състояние,неизползвани и с оригиналния етикет.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Благодаря ви за подкрепата, пожелавам ви да угоди на нашия продукт!.

Опции за продукта

Свързани продукти