.

.

RODAKY Press on Toenails for Women Full Cover Лъжливи нокът на пръст на Fashion False Нокти for Toe Момиче Artifical Toenails Acrylic Design Пръсти Нокти Foot Нокти Tips Art 24Pcs (Черна Chrysanthemum)

RODAKY Press on Toenails for Women Full Cover Лъжливи нокът на пръст на Fashion False Нокти for Toe Момиче Artifical Toenails

BGN 5.59

Наличност
На склад

Начин на приложение : Jelly лепило държи не по-малко от 5 дни, и парчета на ноктите може да се използва повторно.Опаковка : Набор от административни ноктите на краката се състои от 24 режийни ноктите на краката, 12 различни размери нокти, 1 двустранен етикети и пилочки за нокти.Причина : Подходящ за абитуриентски бал, сватба, парти, тематични партита, на Деня на Свети Валентин, фалшиви нокти на краката с различни костюми.Идеален подарък : това е добър избор като декоративен подарък за приятелка, семейство и приятели.Просто и бързо : само на 3 минути, ноктите на краката може да се получи същия ефект-блясък, той може да продължи около 1-2 седмици. ❤️Въвеждането на продукта❤️ Набор от административни ноктите е 24шт режийни нокти, 12 различни размери нокти, 1 двустранен стикер и 1 пилочку за нокти ❤️Като носенето на ноктите на краката❤️ 1. Използвайте пилочку за нокти, за да изрежете ноктите на краката си до размера, който ви подхожда 2. Почистете ноктите на краката, направете етикети на краката си по-твърди и лепкави 3. Можете да изберете правилния размер за носене в съответствие с размера на вашите нокти на краката 4. Наклейте двустранни стикери или да нанесете лепило върху ноктите 5. Сложете го на фалшиви нокти и натиснете в рамките на 5 секунди,незабавно да се образува нов нокът ❤️Политика за връщане на❤️ Ако стоката и етикета повредени, възстановяване на средства не се прави.Моля, запишете етикета и нов продукт.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти