.

.

Набор от Гелевых нокти,24шт Цветен Натиснете Маникюр,Подвижна Дълга Абзацный Помощ за Нокти,Маникюр, за Жени и Момичета, Включва В Себе си Основната площадка, мини-П?

Набор от Гелевых нокти,24шт Цветен Натиснете Маникюр,Подвижна Дълга Абзацный Помощ за Нокти,Маникюр, за Жени и Момичета,

BGN 7.99

Наличност
На склад

❤ Скоба за нокти е изработен от ABS материал, който няма аромат и не вреди на вашите ръце.Освен това, висококачествена ABS прави фалшиви нокти здрава и дишаща. ❤Има 24 фалшиви кутии за нокти, и стикери за нокти с различни размери на разположение безплатно.Можете да изберете най-подходящия ноктите е в зависимост от големината на ноктите покритие.Лесна употреба : те са нечупливи, които са устойчиви на петна и водонепропускливи ноктите са здрави, безопасни за естествени нокти и лесно се отстраняват; идеален заместител лаку за нокти. ❤Естествени дълги режийни ноктите са лесни за използване.Първо почистете ноктите, след това изберете нокти, с подходящ размер, залепете стикер за нокти и задръжте в продължение на 20 секунди.Ако обърнете внимание при премахването му по-късно, режийни ноктите могат да бъдат рециклирани.С 24 от най-неустоим нотки на избор, можете лесно да получите на кабинковия ефект гел-лак за нокти у дома за няколко минути. ❤ Пълно покриване на декорации на ноктите е много подходящ за сватби, танцови партита, запознанства, Хелоуин, Коледа, Деня на свети Валентин, подаръци, възпоменателни тържества и ежедневието.Изискани подаръци за жени, приятелки, майки и сестри. ❤ При изтриване на ноктите просто накиснете го в топла вода за няколко минути, за лесно премахване на нокти от страна на нокътя.Моля, обърнете внимание, че от настройките на цветовете на монитора действителният цвят може да се различават малко от онлайн изображения.Комплект от 24 цветни повдигащ нокти, гелевых комплекта нокти, сменяеми дълги стикери за нокти, маникюр за дами и момичета, включително и подготвителни уплътнения, мини-пилочки и пръчки за кожичките Описание : Материал : abs Цвят : както е показано Стил : Модни модаспецификация : 24 бр Лесно да се използва, перфектна украса, здрав, да направите вашите нокти за да изглеждат по-очарователна и красива.Чудесен подарък за себе си или приятелката си.Как да премахнете ноктите?Изисква се много време, за да се лепило отвалился сам по себе си, и често топла вода ще ускори му отваливание.Премахване на лепило или с течност за облекчаване на нокти-най-бързият метод за премахване на : начертайте няколко обиколки около нокътя, за да течност е проникнала в ноктите, а след това внимателно го свали.как да използвате : СТЪПКА 1 Почистете ноктите протирочной ивица Стъпка 2 Избършете повърхността на нокътя алкохолна памук;СТЪПКА 3 Изберете подходящ размер на желейного лепило залепва по ноктите или да я пуснете на ноктите;СТЪПКА 4 Поставете парче от нокътя на подходящ размер на нокът, и натиснете в продължение на 15 секунди (в края на пронумерованного част на нокътя, на вътрешната страна на част от нокътя, насочен към върха на пръста)Пакетът включва : Тип лепило : 1 x24pcs color press маникюр.

Опции за продукта

24 pieces :
Easy to use, perfect decoration, durable, make your nails look more charming and beautiful. A great gift for yourself or your female friend. :
How to remove nails? :
It takes a long time for the glue to fall off on its own, and frequent hot water will accelerate the fall off. Removal with glue or nail remover is the fastest method of removal:
draw a few circles around the nail to allow the liquid to penetrate into the nail, and then gently peel it off.
how to use:
STEP1 Wipe your nails with a rubbing strip :
STEP2s Wipe the nail surface with alcohol cotton; :
STEP3 Choose a suitable size of jelly glue to stick on the nail or drop it on the nail; :
STEP4 Put a nail piece of appropriate size on the nail and press for 15 seconds (the end of the numbered nail piece on the inside of the nail piece faces the fingertip) :
The package includes:
Glue type:
1 x24pcs color press nail art

Свързани продукти