.

.

144шт Матиран Матиран Пресована ковчег За нокти със Средна дължина, с Пълно покриване на режийни ноктите, Модни Балетные ноктите, 6 Едноцветни Трапециевидных Режийн?

144шт Матиран Матиран Пресована ковчег За нокти със Средна дължина, с Пълно покриване на режийни ноктите, Модни Балетные

BGN 10.15

Наличност
На склад

【Мат квадратни режийни ноктите】Вие ще получите 6 вида цветя, 144 различни спецификации пълно покритие на фалшиви нокти, всеки цвят идва с отделна опаковка луксозни кутии, всяка независима подарък кутия с дървена пръчка и пила за нокти, за нокти,без лепило. 【Различни размери】Фалшиви нокти са на разположение в 10 различни размери, предварително номерирани 0-9. По този начин лесно можете да се отбележи и признае повече пирони.Независимо от това, какъв размер на ноктите, можете да изберете най-добрите фалшиви нокти за вас. 【Удобен】Той осигурява красиви умения за нокти-арт за ученици от ноктите или начинаещи в DIY маникюр у дома.Можете също така да комбинирате други декорации, като прибивание различни художествени етикети, за да създадете свой собствен стил и да се покаже своите характеристики. 【24-часово онлайн поддръжка】Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с мен; ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с мен, аз ще предоставя ви за замяна или връщане възможно най-скоро.Съдържание на пакета : 144 бр режийни ноктите съвети на 24 парчета от всеки цвят , всеки цвят се предлага в собствената си кутия за подарък с дървени пръчки и пилочками за нокти Много случаи : Има 6 цвята, за да изберете и отговарят за различни случаи,можете да използвате един цвят сам, или можете да използвате няколко цвята, като в качеството си на партита, сватби, танци, посещения на cosplay, маскарадните костюми на Хелоуин или Коледа, балерини , офис Можете да получите различни цветове: Бял/Тъмно розово/Черно/Желе Лилаво/Гол кожа/Тъмно лилаво Как да използвате : 1.In за фалшиви нокти-добре носели и изглеждаше по-красива, подпилите двете страни пръчка за нокти, за да изчистите ноктите и да запазите ноктите си сухи 2. Избор на подходящ размер на нокътя на всеки пръст и нанесете лепило етикети на ноктите 3. Кликнете режийни ноктите на ноктите и задръжте ги в продължение на 10 секунди 4. Отрежете излишната пила за нокти лак за Премахване на върховете на : Поставете ноктите в топла вода за 2 минути, след това внимателно повдигнете ги от краищата на дървена пръчка.Не изтривайте ги насилствено.Това може да навреди на вашите естествени нокти.

Опции за продукта

Свързани продукти