.

.

CHENCXLST Ръкавици за упражнения, ветроупорен Ски ръкавици с пет пръста, за да се затопли (черно, сиво, лилаво, оранжево, зелено) (Цвят : сив, размер : малък)

CHENCXLST Ръкавици за упражнения, ветроупорен Ски ръкавици с пет пръста, за да се затопли (черно, сиво, лилаво, оранжево,

BGN 34.08

Наличност
На склад

☆ ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН ДЛАНТА УВЕЛИЧАВА УЛАВЯНЕ - Ние се спряхме, като стотици хора използват спортни ръкавици, за да подобрим нашия ергономичен дизайн, използвайте посока и поставянето на мускулите и оптимизиране на функционалността на заснемане-всичко това ще ви донесе по-добра ръкавица. Плат продукт◆ : Повърхностния слой на ръкавицата е изработена от топла кърпа, цялостно ветрозащитной, дори и в студена зима, няма нужда да се притеснявате за това, за да бъде промокшим дъжд и сняг. ◆Описание на функцията : Тази ръкавица е подходяща за каране на колело на кратки разстояния, разходки, каране на ски, etc.in есен и зима. ◆Цвят : флуоресцентно зелено, флуоресцентно оранжево, сиво, черно, лилаво. ◆Размер : S, M, L. Материал : ветрозащитная тканьприменяемый възраст : Adultприменяемый пол : неутрална, както от мъжки, така и женскиЙцвет : черно, сиво, лилаво, оранжево, зеленыйразмер : S, M,L, само за деца : Не.

Опции за продукта

Свързани продукти