.

.

Ръкавици за почистване на риба Везни,Ръкавици от Микрофибър за Почистване, за Многократна употреба, Кърпички за Прах

Ръкавици за почистване на риба Везни,Ръкавици от Микрофибър за Почистване, за Многократна употреба, Кърпички за Прах

BGN 3.82

Наличност
На склад

● 【Ръкавици за почистване на риба везни】Конструкция с формата на диамант повърхността увеличава триенето, то може да улови дребен прах за постигане на мощен дезинфекция и силен водопоглощения. ● 【Дизайн с две страни】Нашите ръкавици може лесно да абсорбира прах, а две страни на нетъкан текстилен ръкавици могат да бъдат напълно използвани, удобни и устойчиви.За многократна употреба в Домакински Почистващи Прашни Ръкавици за почистване на дома. ● 【За многократна употреба】Силно водопоглъщаемост, лесен за почистване, не е деформиран, след многократно месене, може да се използва отново и отново, практичен и икономичен помощник за почистване за всяко семейство. ● 【Мек материал】е Изработена от бамбуково влакно и нетъкан текстил, мек, не добри.когато, не поцарапает повърхността на мебели по време на почистване.Липсата на черен дим при горене, използването на екологично чисти. ● 【Многофункционална почистване】можете да Го използвате за почистване на прозорците канали, стъкло, кухненски уреди, на пода, на масата и т.н. Една ръкавица доволен многочасовой прибирането на реколтата.Параметри : Материал : нетъкан текстил Цвят : бял Размери : 23*20 (см) кръст Бод Пакет включват : 10/20/30/50 бр. *Ръкавици за отстраняване на прах Забележка : 1.Моля, обърнете внимание, че цветът на продукта, който ще получите, може да се различават малко от изображението на страницата на продукта.Моля, разберете, че изображението е само за справка, трябва да вземем действителния цвят на продукта като стандарт. 2.Вашето удовлетворение е нашата мотивация,ако имате някакви проблеми с продукта по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволително решение в рамките на 24 часа!Благодарим ви за разбирането.Добър ден!.

Опции за продукта

Material:
Non-Woven
Color:
White
Size:
23*20(cm)
Package Include:
10/20/30/50pcs *Dust Removal Gloves :
NOTE:
1.Please note that the product color you receive may be slightly different from the picture on the product page.Please understand that the picture is for reference only, we need to take the actual product color as the standard. :
2.Your satisfaction is our motivation,If you have any product problems while using, please feel free to contact us, we will give you a satisfactory solution within 24 hours! :
Thanks for your understanding. Have a nice day! :

Свързани продукти