.

.

DJASM gygjb 5 бр 150 см/60 Рулетка Преносима плъзгаща се линийка Детска височина Линия сантиметър инчов ролка за шиене (цвят : A, размер : 5 * 1,1 см)

DJASM gygjb 5 бр 150 см/60 Рулетка Преносима плъзгаща се линийка Детска височина Линия сантиметър инчов ролка за шиене

BGN 102.97

Наличност
На склад

Автоматична телескопична рулетка, лек стречинг, автоматично позицията на карти, пластмасова обвивка, здрав и дълъг живот.Отпечатан от двете страни, както положителни, така и отрицателни.Използва се за измерване на обиколката на гърдите си, обиколката на талията, обиколка на корема, обиколката на главата на бебето, ръст, размер на дрехи за пазаруване, компактен и удобен за переноске, много практичен.Температурен Диапазон от -40 до +230 °C. Безопасен за използване в духовках, микровълнови фурни, съдомиялни машини и морозильных фотоапарати.Без мирис, трайни, непромокаеми, лесен за почистване.Мини идеален за шиене, измерване на тяло измерване на тъкани и много други.Характеристика : Автоматична телескопична рулетка, лек стречинг, автоматично позицията на карти, пластмасов корпус, здрав и издръжлив.Отпечатан от двете страни, както положителни, така и отрицателни.Използва се за измерване на обиколката на гърдите си, обиколката на талията, обиколка на корема, обиколката на главата на бебето, ръст, размер на дрехи за пазаруване, компактен и удобен за переноске, много практичен.Температурен Диапазон от -40 до +230 °C. Безопасен за използване в духовках, микровълнови фурни, съдомиялни машини и морозильных фотоапарати.Без мирис, трайни, непромокаеми, лесен за почистване.Мини идеален за шиене, измерване на тяло измерване на тъкани и много други.Спецификация : Технически характеристики на корпуса : 5*1.1 cm Tape Дължина : 150сммматериал : PVC+стъкло tape Color : A,B,C, Dpacking списък : 5 x лента measurenotes : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.2. Поради ръчно измерване, моля, нека разликата в 1-2 виж Този тестер влагомера е идеален за употреба в също е отличен дърводелец, ИЗГРАЖДАНЕТО на СГРАДИ, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО и полагане на подови настилки.

Опции за продукта

Housing Specifications:
5*1.1cm
Tape Length:
150cm
Material:
PVC+glass fiber tape
Color:
A,B,C,D
packing list:
5 x tape measure :
notes:
1. Due to the difference in light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture. :
2. Due to manual measurement, please allow a difference of 1-2 cm. :
This moisture meter tester is ideal to use in WOODWORKING, BUILDING CONSTRUCTION, AGRICULTURE RESTORATION and floor-laying. :

Свързани продукти