.

.

TJLSS Преносима Рулетка 3/5/7.5/10 м Стоманена Рулетка Найлон Устойчивост на Падане Водоустойчив Измерване на лента за измерване на разстояния инструмент за Измерване (р

TJLSS Преносима Рулетка 3/5/7.5/10 м Стоманена Рулетка Найлон Устойчивост на Падане Водоустойчив Измерване на лента за

BGN 114.00

Наличност
На склад

100% чисто нов, високо качество.Компактен и удобен за переноске.Преносима/ - инчов телескопична рулетка.Просто издърпайте лентата, за да заключите измерване на място.Идеален за ежедневна употреба, пътуване, къмпинг и т.н. на 100% чисто нов, високо качество.Компактен и удобен за переноске.Преносима/ - инчов телескопична рулетка.Просто издърпайте лентата, за да заключите измерване на място.Идеален за ежедневна употреба, пътуване, къмпинг и т.н. Спецификация : 1 x рулетка рулетка изработени от неръждаема стомана и трябва да се използва безопасно.Забележка : поради разликите между различните екрани изображение може да не отразява действителния цвят на проекта.Благодарим ви!Продайте само основен продукт, а не други продукти.

Опции за продукта

1 x tape measure :
The tape measure is made of stainless steel and should be used safely. :
Note:
Due to differences between the different displays, the image may not reflect the actual color of the project. Thank you!
Only sell the main product, not the other products :

Свързани продукти