.

.

Телескопичен удължител PD от 6,5 до 18 фута (обсега на 25 фута), Многоцелеви Удължител малярного валяк, Механизъм EZ-Lock | Лека алуминиева дръжка | на Резба Полюс за прозоре?

Телескопичен удължител PD от 6,5 до 18 фута (обсега на 25 фута), Многоцелеви Удължител малярного валяк, Механизъм EZ-Lock

BGN 57.76

Наличност
На склад

✅ УВЕЛИЧАВАНЕ на ОБСЕГА до 20 фута+ (в зависимост от средната височина на тялото).Точност удължителен кабел боя помага по-бързо и по-лесно изпълняват проекти за боядисване, боядисване и запечатване.Полюс маляров се простира от 1,5 до 3 метра, така че можете да изберете индивидуална кацане, е подходящ за вашия проект, всеки път. ✅ ЛЕСЕН И УДОБЕН удължител малярного валяк тежи по-малко от 1 кг - достатъчно лек, за да го използвате само с една ръка; за разлика от по-тежки стекловолоконных и дървени шест.А нескользящие дръжки от пяна EVA помагат за облекчаване на напрежение и скованост на ръцете при продължителна употреба, като същевременно осигурява сцепление дори и във влажно състояние. ✅ НАДЕЖДНА, ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА КОНСТРУКЦИЯ, ЗАКЛЮЧВАНЕ за лесно изтегляне, пребоядисване на стълб с едно щракване са свързани с тръстики.За разлика от разширители на бояджийски валяци с превръщането заключване, точност удължител има вградени твърди, затягивающиеся, лесно откидывающиеся механизми за определяне са свързани с тръстики, които не отслабват дори и при интензивна употреба. ✅ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ.Удлинительная резба Paint pole подходящ и за други прецизни инструменти за рисуване (продават се отделно), както и за стандартни универсални резба дюзи 3/4 инча.Използвайте с моп, парцал, сменщиком лампи, малярным валяк, четка за почистване, сборщиком плодове и други адаптери за подобряване на дома. ✅ Здрав И ИЗДРЪЖЛИВ разтегателен прът, изработен от устойчиво на корозия и ръжда анодизиран алуминий.Сверхпрочный метал запазва своята форма и осигурява трайни, надеждни лоста - дори когато полюс е напълно номиниран.

Опции за продукта

Свързани продукти