.

.

TYI -Поставка за лаптоп, съвместима с всички марки лаптопи 11-17, 3 инча, подходящ за ергономична поставка за лаптоп от алуминиева сплав, сребърна

TYI -Поставка за лаптоп, съвместима с всички марки лаптопи 11-17, 3 инча, подходящ за ергономична поставка за лаптоп от

BGN 57.84

Наличност
На склад

Защо да използвате поставка за лаптоп?Поставка за лаптоп може гъвкаво да се увеличи височината на екрана на лаптопа с 3.15 инча до 10,6 инча, за да се осигури по-добър ергономичен дизайн и да се сведе до минимум умората на шията.Ако имате болки в шията, моля, намерете си помощник, тази поставка за лаптоп-най-добрият избор.Широка съвместимост : Компютърен стойка, съвместима с преносими компютри и планшетами от 11 до 17,3 инча различни марки.Сверхстабильная и сверхпрочная : Алуминиево покритие осигурява отлично качество и солидна стабилност, може да носи тегло 6 кг на върха, трайна и винаги ви служи.Отлично представяне на топлина : Алуминиева плоча не може да разсее жегата произведени лаптоп, но също така и разсейването на дупки период на алуминиева плоча, така, че въздушният поток може да пропуснете към лаптопа и да се запази температурата на лаптопа е по-ниска.Внимание към всеки детайл : Z-образен дизайн осигурява удобство при въвеждане на текст на клавиатурата на лаптопа и оборудван силиконовата подложка, за да се предотврати надраскване на лаптопа.Поставка за лаптоп може да ви осигури по-висок ъгъл на видимост и премахване на болка във врата или рамото, така че ние създадохме уникална поставка за лаптоп, която е лека, преносима, удобна и се усеща "невидим".Целта ни е да направим така, че всеки да може да работи лесно и удобно от всяка точка на света.функция : 1. Висококачествен материалнаш скоба за лаптоп е изработен от висококачествена алуминиева сплав, който е здрав, износостойким и има отлични теплопроводностью2. Обща съвместимост Поставка за лаптоп подходящ за всички 11-17, 3-инчов лаптоп, а също така може да се използва за tablet компютри и клавиатури.3. Най-часова Posurethe може да се повиши на лаптоп, ремонт на вашия половината тяло поза, отпуснете тялото си и в същото време да излъчва топлина, за да ви осигури перфектната линия преглед, направете набор на текст и четеш по-комфортни, а също и за намаляване на болката в шията, гърба и умора глазспецификация : име : Сгъване лаптоп от алуминиева сплав standmaterial : самолетен алуминиева сплав + siliconecolor : матиран silverload : около 6 KGpackage : 1 *лаптоп stand Important съдържание напомняне : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява истинския действителния цвят.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимката.2. Моля, позволете една малка разлика в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Опции за продукта

name:
Foldable aluminum alloy notebook stand
material:
aviation aluminum alloy + silicone
color:
matte silver
load:
about 6KG
package:
1 *notebook stand :
Important content reminder:
1. Due to the difference between different monitors, the image may not reflect the true actual color. We guarantee that the style is the same, as shown in the picture. :
2. Please allow slight size difference due to different manual measurement. :

Свързани продукти