.

.

Поставка за мобилен телефон SAMDI Wood за iPhone 5 6 7 8 X Plus, LG, Huawei, XiaoMi, Samsung Galaxy S5 S6 S7 (черен дъб)

Поставка за мобилен телефон SAMDI Wood за iPhone 5 6 7 8 X Plus, LG, Huawei, XiaoMi, Samsung Galaxy S5 S6 S7 (черен дъб)

BGN 9.59

Наличност
На склад

❤【Предимства 】не е нужно Да губите време за настройка на ъгъла, този дизайнерски эргономичен,ще имате много удобен изглед, когато използвате Youtobe за гледане на видео. ❤【Многоугольное използването на 】Този продукт може да се използва с две точки, може да се поставят както вертикално, така и хоризонтално под всеки ъгъл. ❤【Single Roundabout защита】 долната част на изогнутого дизайн, много здрав, така че вашият телефон не ще се плъзне по масата, за вашите притеснения. ❤【Процеса на продукта】огъване на дървен материал, за да потискат, лак плавателни съдове (ръчно изработени), всички замръзнали (ръчна работа), ние винаги поставяме качеството на първо място, така както винаги!. ❤【Поддръжка на продукта】Магазин SAMDI обещава, че няма причина да се върне или да върне парите в рамките на 1 месец. ✔ Дизайн Идеи знаете, че прислонять телефон с топла утайка от чаша, за да получите идеален ъгъл на видимост, е лоша идея.Но ти все пак го правиш, защото има вероятност, че ще успее.Ние сме разработили дървена стойка за телефон SAMDI, за да може най-накрая да предложа на моя скъп смартфон дължимото уважение.Изработена от висококачествено дърво, дървена поставка за телефон SAMDI гарантира, че вие винаги ще знаете, къде ви чака на телефона. ✔ Half art half function Стойка за телефон SAMDI лесно да се вземе за декоративна скулптура.Изработена ръчно от висококачествена дървесина, поставка въплъщава в себе си една проста, гладка и художествена тапицерия, която ще се почувствате като у дома си във всяка обстановка.Използването на вашия мобилен телефон никога няма да бъде същата, и вие не ще трябва да жертва стила в името на допълнителен комфорт и удобство на използване. ① Лесна употреба Възпроизвеждане на видео, слушане на музика / четене / запис / чата / директен слушане / гледане на уеб страници ② Практичност и Модерен дизайн крива, лек и издръжлив и лесен за носене ③ Повече защита Никога няма драскотина вашите устройства хубаво предаване се чувстват от това предимство, отколкото метална и пластмасова поставка.

Опции за продукта

Свързани продукти