.

.

100 Смываемых покривала за седалките на тоалетната чиния, разтворени във вода, преносими индивидуално опаковани за бебета, малки деца и възрастни за използване по в?

100 Смываемых покривала за седалките на тоалетната чиния, разтворени във вода, преносими индивидуално опаковани за бебета,

BGN 7.83

Наличност
На склад

●【Мека и нежна】 Мека естествена тъкан от дървесна маса за комфорт, лесен начин да запазят кожата си чиста. ●【Разтворен във вода】 След приключване, калъфи за седалките на тоалетната чиния може да се хвърлят направо в тоалетната, не е нужно да се притеснявате за претоварване. ●【Универсален размер】 Нашия подложка за тоалетни подходящи за деца и възрастни от всички възрасти и са предназначени за стандартни седалките на тоалетната чиния. ●【Малък и удобен за носене】 Компактен, лек дизайн, лесно се побира в чанта и дори в джоб.Подходящ за домашна употреба, търговски център, болница, гара, офис или хотел, където и да отидеш, да вземе пакет хартия за тоалетна, животът може да бъде много по-лесно. ●【Защита на здравето и околната среда】 Нашата пътна тоалетна хартия, изработена от безопасни за дългосрочна заличаване на биоразградими материали и осигурява защитна бариера за вас или вашето дете.Повече няма седалки в нехигиенични обществени тоалетни или на пристанищни саксии.

Опции за продукта

Свързани продукти