.

.

YIZIJIZI 2 Pack Множество Шапка За Душ, Големи Шапки за Душ за жени, Двуслойни Непромокаеми Шапки за Коса за Дълги Дебели Косата с Шапка за Баня за коса (розово и сиво)

YIZIJIZI 2 Pack Множество Шапка За Душ, Големи Шапки за Душ за жени, Двуслойни Непромокаеми Шапки за Коса за Дълги Дебели

BGN 4.79

Наличност
На склад

【Двуслойни водоустойчив】 Външния слой е изработен от висококачествен полиестерен плат, гладък и мек, а на вътрешния слой - от утолщенного и водоустойчив материал EVA, ефективно предотвращающего намокряне на косата. 【Много голяма шапка за душ】Диаметър xl шапки за душ е 12,6 инча(32 см), което е достатъчно за ежедневна употреба.Той може да достигне 18,5 инча след разтягане, подходящ за коса всички размери. 【Оригинален дизайн】Има много различни видове модели, които ви позволяват да избирате, те всички са оригинални и с уникален дизайн, за да отговарят на различни хора за всякакви случаи.Пакетът включва 2 елемента за многократна употреба с шапка за душ и 10шт за еднократна употреба с шапка за душ. 【Повишена еластичност】Широчина на венеца на шапки за душ е 1 см, което е по-широк от обикновените шапки за душ.Не предизвиква усещане на скованост и не дава на косата намокри. 【Широко се използва】Нашите многократна употреба шапки за душ, предназначени не само за семейна употреба, но и за други цели, като къпане, грижи за кожата, грижа за косата, СПА, готвене, чистене, използване у дома, хотела и пътуване и т.н. Продукт съдържа розови и сиви 2 елемента за многократна употреба с шапка за душ.Допълнителен подарък 5шт за еднократна употреба шапка за душ.Може да отговори на различните нужди.Диаметърът на нашата шапки за душ е 32 см / 12,6 инча, което е повече, отколкото други подобни шапки за душ, и е подходящ за по-широка тълпата.Външна материя е гладка, мека и удобна.Вътрешен слой-дебели и водоустойчив материал PEVA, супер водоустойчив.Дизайн на дъвка, висока еластичност, липса на чувство за принуда.

Опции за продукта

Свързани продукти