.

.

KUIDAMOS Children ' s Faucet Удължител, BPA Free Silicone Material Faucet за повечето Смесители на всички форми и размери за деца(зелен)

KUIDAMOS Children ' s Faucet Удължител, BPA Free Silicone Material Faucet за повечето Смесители на всички форми и размери

BGN 30.32

Наличност
На склад

【Хранителни материали】е Изработен от висококачествен силикон и PP материал и надежден, BPA безплатно, е безвреден за здравето на децата. 【Портативен и лек】Преносим и лек, а също и лесна за инсталиране, подходящ за повечето смесители на всички форми и размери. 【Save Water】Той може да се събира водата, намаляване на пръските, децата от намокряне и за спестяване на вода, нека децата имат навика да си мият ръцете. 【Мек и высокоэластичный】Използвайте силиконов материал, кран ръкав, мек и высокоэластичный, дълго време на употреба без мухъл, майка на по-сигурна. 【Мультяшная форма】Сладки мультяшные форми, които привличат вниманието на децата и принуждавайки ги да си мият ръцете по-независимо, не създава бъркотия в банята.Функция : 1. Той може да събира вода, намаляване на пръски, предпазват децата от намокряне и за спестяване на вода, позволи на децата да имат навика за миене на ръце.2. Изработен е от висококачествен силикон и PP материал и надежден, BPA безплатно, е безвреден за здравето на децата.3. С помощта на силиконов материал, кран ръкав, мек и високо еластична по-дълго време на употреба без мухъл, майка на по-сигурна.4. Преносим и лек, а също и лесна за инсталиране, подходящ за повечето смесители на всички форми и размери.5. Сладки мультяшные форми, които привличат вниманието на децата и принуждавайки ги да си мият ръцете по-независимо, не създава бъркотия в банята.Спецификация : Тип на продукта : Детски кран Extender Material : силикон +pp Color : Green Size : Approx.10.4x6. 3x6 см / 4.1 x 2.5 x 2.4 in Package Списък : 1 x детиРасширитель на чешмата .

Опции за продукта

Свързани продукти