.

.

2022 Нови Усъвършенствани Датчици за Скрити Камери, Антишпионский Детектор с 12 Нива на Чувствителност, Детектора на Радиочестотния Сигнал от Светлина за GPS Тракер, С?

2022 Нови Усъвършенствани Датчици за Скрити Камери, Антишпионский Детектор с 12 Нива на Чувствителност, Детектора на Радиочестотния

BGN 31.99

Наличност
На склад

☑️ 【Портативен дизайн】Неговите компактни размери и ниско тегло, лесно можете да го вземете на екскурзия. ☑️ 【Защита на личния живот на】Когато се притеснявате за изтичането на личните данни в обществените бани, хотели, места за отдих, съблекалнята, стаи за почивка, съблекалнята, бизнес срещи, училищни изпити, нашият детектор за скрити устройства може да ви помогне да се чувствате в по-голяма сигурност.Сверхдлинный живот на батерията осигурява 5-25 часа непрекъсната работа и 5-7 дни в режим на готовност, без да се притеснявате за замяна на батерии или честа зареждане на батерията.Ако ще светне индикатор за нивото на сигнала 7, след което ще се активира вибрация.Регулиране на чувствителността на сигнала, докато не светне индикатор на ниво 1.Въпрос : Как да проверя дали работи детектор за камери?.Въпрос : Защо камерата не се открива при откриване на сигнал?. ☑️ 【Висока чувствителност】Този детектор за грешки може да се регулира чувствителността, в съответствие с реалното търсене на една дръжка. ☑️ 【Multiple Mode】Този продукт предлага 4 режима на работа : откриване на безжичен сигнал RF, откриване на сигнала на магнитното поле UG, откриване на скрита камера, помощно осветление на фенерчето.

Опции за продукта

Свързани продукти