.

.

Преносими Чанти За слушалки, Мини-Чанти За съхранение на Слушалки Водоустойчиви Слушалки, Аксесоари За Слушалки, Калъф, USB-Кабел За Пренос на Твърд Чанта Кутия

Преносими Чанти За слушалки, Мини-Чанти За съхранение на Слушалки Водоустойчиви Слушалки, Аксесоари За Слушалки, Калъф,

BGN 8.31

Наличност
На склад

Тази кутия за съхранение е изработена от EVA и други висококачествени материали, така че той здрав и издръжлив. Вграден мрежест джоб проектирани за разделно съхранение на жични слушалки, за да се избегне заплитане. Амортизирующая и стрессоустойчивая конструкция защитава кабели в чантата си от нараняване. ?Малък и портативен дизайн, лесни за носене. ?Идеален за съхранение на жични слушалки, зарядно кабел и т.н. Описание : Тази кутия за съхранение е изработена от EVA и други висококачествени материали, така че здрав и издръжлив.вграден мрежест джоб, предназначен за отделно съхранение на жични слушалки, за да се избегне заплитане.Амортизирующая и стрессоустойчивая структура предпазва кабели в чантата си от нараняване.Малък и портативен дизайн, лесни за носене.Идеален за съхранение на жични слушалки, зарядно кабел и т.н. Параметри : Форма на продукта : кръгла/квадратна цип Цвят : черно/червено Материал : EVA Размер : кръг : 9*9*4 см Размер : 7*7*3 см Забележка : - В комплекта са включени само кутия.Други елементи в комплекта не са включени. - При ръчно измерване може да има малка грешка в размера. - Поради различни светлинни ефекти и настройки на монитора на действителния цвят на продукта може да не отразяват точно цвета на снимките.

Опции за продукта

Item Shape:
Round/Square
Zippered Color:
Black/Red
Material:
EVA
Size:
Round:
9*9*4cm
Square:
7*7*3cm
Note:
- Only a box is included. Other items are not included. :
- There might be little error of size for manual measurement. :
- Due to different lighting effect and monitor setting, actual item's color may not exactly reflect color on pictures. :

Свързани продукти