.

.

Wowćic Калъф е Съвместим за Airpods 2/1, Сладък Уникален Карикатура Храна Мода Характер Air шушулките Калъф кабел за зареждане Аксесоари Противоударные Комплекти, Готин За?

Wowćic Калъф е Съвместим за Airpods 2/1, Сладък Уникален Карикатура Храна Мода Характер Air шушулките Калъф кабел за зареждане

BGN 8.78

Наличност
На склад

[СЪВМЕСТИМОСТ И АКСЕСОАРИ] - новоразработен защитен калъф Airpods през 2019 година, е съвместим с Airpods 1 и Airpods 2, със сменяем карабинер, който можете да вземете със себе си и да се наслаждавате на музика през по всяко време и на всяко място. [ГЕНИАЛЕН дизайн] - Супер сладък и стилен 3 D карикатура на животните характер шик дизайн, за да декорирате Airpods, шаблон паста е много твърд, не е лесно да падне, като меко и удобно докосване, като си Airpods изглежда интересен и специален, като добави на шега в живота си. [ОТЛИЧНА ЗАЩИТА] - Много е несъвместима с хубав външен вид неговата мощна защита, гъвкава, свободно се простира, не се чупи и не се деформират.Защита на Airpods от удари и надраскване във всички посоки. [ПРЕНОСИМИ] - ултра тънък защитен калъф почти няма тегло и намалява натоварването на ви.Близо до Airpods, лесно се улавя, долния отвор осигурява лесен достъп до зарядното порто, зареждането е много удобно. [КАТО ПРАЗНИЧЕН ПОДАРЪК] - Предназначена е за момичета, момчета, юноши, жени, двойки и т.н., Той е идеален за празничен подарък.Ще се хвалят хората.

Опции за продукта

Свързани продукти