.

.

Ironpher AirTag Силиконов Защитен калъф 2 бр. Анти-капка Следа Ключодържател Анти-Изгубен Калъф за Устройство на Метална Тока Пръстен Пет Tracker Защитен калъф (черен и бял)

Ironpher AirTag Силиконов Защитен калъф 2 бр. Анти-капка Следа Ключодържател Анти-Изгубен Калъф за Устройство на Метална

BGN 3.99

Наличност
На склад

Съвместимост : Защитен калъф, специално разработен за Air Tag (Air Tag в комплекта не са включени).Материал : Използвайте мек течен силикон и метален ключодържател.Външен вид : черно-бял, класически и дълготраен, розово и синьо, лек и стилен.Причина : Можете да задържат Air Tag на вашия автомобилния ключ, чанта, детска ученическа чанта, кучето на каишка, ценни неща и т.н. Не е нужно да се притеснявате за загуба на местоположението.Опаковка : 2 комбинации.Съвместимост : Защитен калъф, специално разработен за Air Tag (Air Tag не е включен в комплекта) Материал : Usesoft течен силикон и метален ключодържател Външен вид : черен и бял, класически и дълготраен, розово и синьо, лек и елегантен Повод : Можете да задържат Air Tag на вашия автомобилния ключ, чанта, детска ученическа чанта, кучето на каишка,ценности и т.н. Не е нужно да се притеснявате за загуба на местоположението.Опаковка : 2 комбинации.

Опции за продукта

Свързани продукти