.

.

Мебели Ръчна бормашина Фенерче Място бормашина Dongcheng Електрическа Ръчна бормашина Инструмент Пистолет Бормашина 220v AC Многофункционална отверка (цвят : синьо)

Мебели Ръчна бормашина Фенерче Място бормашина Dongcheng Електрическа Ръчна бормашина Инструмент Пистолет Бормашина 220v

BGN 32.64

Наличност
На склад

【Многофункционален комплект】- Този професионален набор от тренировки за битови електрически инструменти, съдържа най-полезни съвременни средства за проектиране, ремонт или поддръжка.Дали това покритие, монтаж на мебели, пробиване, рязане, градина, офис или ежедневна поддръжка на домашен ремонт. 【Множество функции】 : рязане на тел и тел, отслабване и определяне на винтове и гвоздеи на маси, столове и пейки, поддръжка на електрически вентилатори, компютри и други уреди, тестване на вериги и т.н. Той също така може да се измери стоки за бита, изграждане на ръчни занаяти и решаване на житейски проблеми. 【Ергономичен дизайн】- ниско тегло, издръжливост, сила, по-безопасни и компактни инструменти идеално се вписват в трудно достъпните места.Ергономична дръжка Comfort grip предоставя перфектен баланс и контрол на инструмента при изпълнение на крепежни работи. 【Легированная стомана】 : Тя е изработена от легирана стомана чрез висока температура на втвърдяване и коване.Го нескользящая водоустойчив дръжка е здрав, удобен на пипане, трудозатратна и трайна. 【Висококачествени материали】- Комплекти инструменти са изработени от висококачествена стоманена сплав, трайни и трайни.Леко прихващане, ергономичен дизайнвес общо 1300 г☞ Съвети : A. За продажбите : Ние продаваме само на електрически бормашини и на други продукти са подпори.B.Що се отнася до хроматичната аберация : От такива фактори, като околната светлина и дисплей, цвят на изображението може да се различават малко от реалните цветове.Моля, обърнете се към самия продукт.C. За размер : ръчно измерване, размера на продукта може да има грешки, обща грешка е 1-3 см, което е нормално явление, моля, обърнете се към самия продукт.D. Директни продажби от фабриката : Ние ще доставим стоката в рамките на 1-3 работни дни, а срокът за доставка е от 7-15 работни дни.E. Ние имаме много подобни горещи продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви покажем най-добра работа.F. Ние ценим отзиви и мнения на клиенти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ги решим възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти