.

.

НА Racks 4 Tier Shelving Shelving Units,Multi-Purpose 304 Stainless Steel Small Storage Racks,for Pantry Кухня Livingroom Bathroom Office (Size : 120X45X120CM)

НА Racks 4 Tier Shelving Shelving Units,Multi-Purpose 304 Stainless Steel Small Storage Racks,for Pantry Кухня Livingroom

BGN 245.78

Наличност
На склад

★Слой може да се регулира : шкаф от неръждаема стомана 304, дъската може да се регулира, обща сума 3 файла, всеки файл може да се регулира 6cm, подходящ за добавяне на детайли с различна височина. ★ Широк спектър на приложение : за кухни, спални, бани, офиси и т.н. Устойчив на ръжда, надраскване и вмятинам за посрещане на дългосрочни нужди за съхранение. ★ Удебелен удебеляване на : сгъсти 42 мм ламиниран паркет от неръждаема стомана, дебели 38 мм диаметър на тръбата, не е лесно да се огъват, като по-мощни, всеки слой носи средно 75 кг. ★ Регулируемо краче : два начина за закрепване на долната част на багажник, универсален колелото и основанието, за да отговори на различните нужди. ★Обслужване на клиенти : Ако не сте доволни от нашите съхранение на рафт, ние ще ви пълно възстановяване в продължение на 3 месеца.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас чрез информация за купувача.

Опции за продукта

Свързани продукти