.

.

Zzmop 3-те Нива, Организатор и За Рафтове Пералня,Регулируем Рафт За Кулата, Баня,Рафтове За Съхранение Спални,Спестяване на Пространство,Кафяво,за Пране,Дневна.

Zzmop 3-те Нива, Организатор и За Рафтове Пералня,Регулируем Рафт За Кулата, Баня,Рафтове За Съхранение Спални,Спестяване

BGN 92.03

Наличност
На склад

[Трислойно триизмерно съхранение] : лесно съхранение на елементи, пространството и незабавно става чисти и спретнати.Увеличете арматура стоманена рамка, силна носеща натоварването. [Спестяване на пространство] : просто му място над тоалетната или пералната машина, за да създадете голямо пространство за съхранение.Можете да сложите не само кърпи, тоалетна хартия, шампоан и други тоалетни принадлежности, но и растения в саксии. [Широк спектър от приложения] : може да поставите на балкона, в тоалетната, банята и на други места, той не ще отнеме много място и лесно се движи.Голям обем на паметта. [Екологично чиста удебелена дървесна зърно борда] : красива, така и практически, лесен за почистване.Опазване на околната среда дизайн на дъската, без да се боя, зелена опазване на околната среда. [Квадратна стоманена тръба] : Фино полиран,здрава носеща способност.Цялата рамка полирани и полирани,без чеп,без драскотини и добра текстура.Дебела квадратна тръба пречи на разклащане на рафтовете.

Опции за продукта

Свързани продукти