.

.

4-ярусная кухненска тел от неръждаема стомана, Рафтове за съхранение на рафтовете с помощта на куката, с помощта на триъгълник стабилна конструкция и регулируема в?

4-ярусная кухненска тел от неръждаема стомана, Рафтове за съхранение на рафтовете с помощта на куката, с помощта на триъгълник

BGN 34.08

Наличност
На склад

Високо КАЧЕСТВО : Той приема дизайн на тръби от неръждаема стомана, на принципа на триъгълна механика е стабилен и силен, стабилен и надежден, и е лесно да падне. РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА : В зависимост от височината и големината на съхраняваните предмети, височина може да бъде гъвкаво регулиране на за съхраняване на по-разумно и удобно. ХАРАКТЕРИСТИКИ : Повърхност фино полирани, консистенция на твърда, гладка и плоска, и не се страхува от дим, чисто и бързо, а също така и здрава.Заоблени подгъва, никакъв чеп, никакви порязвания на ръцете. _BOS_ ВАЖИ ЗА : Перфектен рафтове за съхранение, може да бъде поставен в кухнята, в хола, офис и т.н., за Да помогне да се очисти пространството. _BOS_ 100% ОБСЛУЖВАНЕ : Ако сте объркани качество на продукта или имате някакви други въпроси, можете да ни пишете и ние ще се радваме да се реши този проблем за вас.Това е идеалната полици за съхранение на нещата!Багажник се намира в кухнята и може да побере всичко-от консервирани и насипни продукти до тенджери и тигани, вертикални блендеров, съдове за готвене и чинии.Четириетажна багажник използва налично вертикално място за съхранение на дрехи, закуски, учебници, организиран и е леснодостъпен.Спецификация : Материал : неръждаема стальцвет : сребро Размер : 34*92,5 cm/13,4*36,4 инча Опаковка В пакет : 1*4 слоя от неръждаема сталипримечание : ★Размер за ръчно измерване, може да бъде грешка от 0 до 2 cm, се отнася към нормално явление.★И от разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодаря ви!.

Опции за продукта

Свързани продукти