.

.

HONGER Storage Rack Rotating Kitchen Vegetable Rack, Кухненска Количка За Съхранение, Превоз За Съхранение на Зеленчуци Подови Часова Пекар за Баня, Кухня, Офис, Работилница,5Е

HONGER Storage Rack Rotating Kitchen Vegetable Rack, Кухненска Количка За Съхранение, Превоз За Съхранение на Зеленчуци

BGN 50.88

Наличност
На склад

Дишаща : цифрово шифрирана кошница на окото на мрежата е дишаща държи плодове и зеленчуци пресни; выдалбливают дишаща горна част, направи плодове и зеленчуци не са леки за да изгние.Забележка : Само 1*кухненска количка, без никакви други аксесоари.Многослойни дизайн : лесен и съвременната мода, подходяща за всички различни стаи, може да се използва и като притежател на кухненски организатор, рафтове, организатор за съдове, на притежателя на микровълнова печка или друг кухненски уреди.Удобен за ползване : чрез Завъртане на дизайн кошници е по-удобно да се получи веднага, въртящ се, за да получите по-удобни, разнообразни ползи; Разстояние слой увеличена от двете страни защита от огради за защита на стоки не се плъзга, по-уверени. Свободното движение на 360° : В горната част на масата можете да съхранявате неща,без да харчите губи място, а твърдо хранилище не трепери.Поставете нещата по-умело, за да отговарят на вашите нужди.С универсален колело на 360° за лесно почистване, свободно движещи се.Широко се използва : Това е чудесен избор, за да бъде вашият кухненски рафт за съхранение, притежател на микровълнова фурна, поставка за един хлебар, организатора за подправки, кухненски работна рафт, тя е идеална за кухня, всекидневна, спалня, баня с тоалетна. 1. Кръгла въртяща се на кухненски рафт за съхранение е по-удобно и непосредственна.2. Смел и сгъсти, антикоррозийный и антикоррозийный материал.3. Може да се върти на 270° наляво и надясно, че е удобно да се движат и да вземе нещата по-удобно.4. Увеличете голям капацитет, увеличете разстоянието между слоевете и защита на огради от двете страни, за да се предотврати подхлъзване предмети.5. Цифрово шифрирана тел дишаща кошница за запазване на свежестта на плодове и зеленчуци.6. Подвижни колела.

Опции за продукта

Name:
Rotatable Kitchen Storage Shelf
Material:
Carbon steel
Number of layers:
3/4/5
Suitable scene storage:
Living room, Bedroom, Bathroom, Kitchen
Tube thickness:
15mm
Size:
as show
Color:
Black
Package list:
1*kitchen trolley (without any other accessories) :
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid. :
2. The colors may have different as the difference display, please understand. :
After-sales service:
If you have any questions about our kitchen trolley, please contact me in time. I will provide you with the best service within 24 hours. :

Свързани продукти