.

.

羽麓 Routers Router Storage Router Storage Box Remote Control Storage Rack Plug-in Тел Patch Panel to Organize Set-top Box Storage Rack (Цвят: кафяв размер: 33.821.629.1 cm)

羽麓 Routers Router Storage Router Storage Box Remote Control Storage Rack Plug-in Тел Patch Panel to Organize Set-top Box

BGN 43.92

Наличност
На склад

【Router rack】 : Ламинирано съхранение, липсата на заключване на сигнала, обновяване и сгъстяване, ефективно разсейване на топлината, евангелието на управление на съхранението, спестявания от 75% от работното пространство. 【Здрава структура】 Нагоре и надолу пластове дизайн, схемата може да се съхранява в една кутия.Предната и задната част на устната, разсейване на топлината и вентилацията, без да блокират сигнала. 【Скоба Характеристики】 : Изискана главата изсечен елен дизайн, стилен и красив, допринася за рассеиванию топлина.Отстрани има отвор за въвеждане на кабела, така че кабелите са разположени правилно, без елементарно. 【Използването на сцената】 : подходящ за домашна хол, кабинет, измерване кутии, офис и друг съхранение на рутера, осигурява съхранение на малки електронни елементи (кабелна кутия, телеприставка, CD, DVD, DVD-плейър, игрова конзола, проектор, сателит, телевизор Просторно място за съхранение на компоненти, бижута, предмети с колекционерска стойност, снимки, или малки аксесоари). 【На услугата за коментари】Ние продаваме само багажник на рутера.Други продукти на снимката-това е реквизит.Ако имате нужда от тях, моля, закупете ги отделно. ★Това е лесна за използване и атмосферни часова рутер, който е екологично чист, атмосферната, солидна и здрава, не е лесно да падне, не е лесно да се счупят и не е лесно да остарее.Монтиране на багажник може да спести повече място и е артистична кутия за съхранение, с това стеллажом за съхранение може да има повече място, може да направи дома си по-чист!★Материал : дърво★Цвят : кафяв★Маршрута : Удобен за маршрута★Размер на : 33.8*21.6*29.1 см (13.3*8.5*11.5 инча)★Напомняне : A. За продажбите : Ние използваме само багажник на рутера и други продукти, а останалите-подпори.B.За разликата в цвят : дължи на такива фактори, като околната светлина и цвят на показаната снимка, може леко да се различават от действителните цветове.Моля, обърнете се към самия продукт.За размер : Ръчна работа и измерване, размера на продукта може да бъде погрешно, обща грешка е 1-3 см, това е нормално явление, моля, обърнете се към самия продукт.D. Директни продажби на фабриката : Ние ще изпратим в рамките на 1-3 работни дни, и период за доставка 7-15 работни дни.E. Имаме много подобни горещи продаваните продукти, моля натиснете, за да влезете в нашия магазин, ние ще ви покажем най-добра работа.F. Ние ценим отразява и мненията на нашите клиенти за нашите продукти.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ги решим възможно най-скоро.

Опции за продукта

Свързани продукти