.

.

Hozee Сензорен Екран stylus писалка, Писалка Химикалка Писалка 10шт Метални Аксесоари За Смартфони, за PC за таблети(черен)

Hozee Сензорен Екран stylus писалка, Писалка Химикалка Писалка 10шт Метални Аксесоари За Смартфони, за PC за таблети(черен)

BGN 10.31

Наличност
На склад

Продуктът е съвместим с всички други емкостными сензорни устройства, много гъвкав. Стилус 2-в-1 е компактен и лек дизайн, лесен за пренасяне и се съхранява.Това е идеалният аксесоар за всяка програма за разпознаване на ръкописен текст или рисунка, много практичен.Можете да изберете два цвята, по 10 броя от всеки цвят, достатъчно, за да отговарят на различни нужди. 2 в 1 капацитивен сензорен екран писалка химикалка писалка, може да се използва като стилус или с писмо.Функция : 1. 2 в 1 капацитивен сензорен екран писалка химикалка писалка, може да се използва както стилус или writing2. Стилус 2-в-1 е снабден с компактен и лек дизайн, лесен за пренасяне и хранением3. Продуктът е съвместим с всички други емкостными устройства със сензорен екран, много универсальным4. Това е идеалният аксесоар за всяка програма за разпознаване на ръкописен текст или рисунка, много практичен 5. Два цвята могат да бъдат избрани 10 броя от всеки цвят, достатъчно, за да отговарят на вашите различни потребностейспецификация : Тип на продукта : Стильматериал : металлколичество : 10 бр. на цветдлина : прибл. 14 cm / 5,5 е Съвместим с всички други емкостными сензорни екрани Списък на пакетите : 10 x стилус.

Опции за продукта

Item Type:
Stylus
Material:
Metal
Quantity:
10Pcs per color
Length:
Approx. 14cm / 5.5in
Compatible with all other capacitive touch screen devices :
Package List:
10 x Stylus :

Свързани продукти