.

.

2 елемента Карикатура Водоустойчив Телефон Чанта Плуване, Гмуркане Телефон Чанта За Съхранение на Сензорен Екран на Телефона Защита Чанта Подаръци за Мъже, Жени (З?

2 елемента Карикатура Водоустойчив Телефон Чанта Плуване, Гмуркане Телефон Чанта За Съхранение на Сензорен Екран на Телефона

BGN 10.72

Наличност
На склад

Също така може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, и те го направят.Носете ви приятно пазаруване.Изработен от PVC материал за трайност и употреба.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да се справят с това за вас.Непромокаеми джоба за телефони са прозрачни и тънки прозореца, така че можете дори да правите снимки под вода, видеоклипове или да разглеждате електронна поща.Лесен за инсталиране и използване.Може да се използва за плаж, риболов, плуване, каране на лодка, каране на каяк, гмуркане и упражнения в парка.Може да се използва в различни среди.Той има прост замъка, така че по-защитено, лесно се отваря и затваря, предпазва вашия телефон и съхранява личните си вещи чисти и сухи.Това е вашият най-добър избор за подарък.Описание, Изработени от PVC материал за трайност и употреба.Лесно защитете телефона си от вода, сняг, кал, прах, пясък и други условия.Може да се използва за плаж, риболов, плуване, каране на лодка, каране на каяк, гмуркане и упражнения в парка.Характеристики - Цвят : Зелен. - Материал : PVC. - Размер : прибл. 20. 5x10. 5x2cm/ 8. 1x4 дървен материал. 1x0. 8 инча. - Изработен от PVC материал за трайност и употреба. - Водоустойчиви джобове за мобилни телефони са прозрачни и тънки прозореца, така че можете дори да правите снимки под вода, видеоклипове или да разглеждате електронна поща. - Той има прост замъка, така че по-защитено, лесно се отваря и затваря, предпазва вашия телефон и съхранява личните си вещи чисти и сухи. - Може да се използва за плаж, риболов, плуване, каране на лодка, каране на каяк, гмуркане и упражнения в парка. - Също така може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, и те го направят.Пакетът включва 2 x Водоустойчив телефон чанта Tipsa.Поради ръчно измерване и заснемане на светлината, полученият цвят и размер ще бъде малко по-различно и реален продукт, който ще получите, ще надделее.b.Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас по всяко време, за да се справят с това за вас.

Опции за продукта

Свързани продукти