.

.

FastUU Закачалка За Дрехи, Закачалка За Дрехи, Стенни Закачалка За Дрехи С 4 Дупки Закачалка За Дрехи Плат Простор Сушилни Аксесоари за Домашни Врати, Стенни полици За ?

FastUU Закачалка За Дрехи, Закачалка За Дрехи, Стенни Закачалка За Дрехи С 4 Дупки Закачалка За Дрехи Плат Простор Сушилни

BGN 21.55

Наличност
На склад

Изящна изработка, перфектно качество, стилен външен вид.Бесследная супер лепило агент стикер с голяма товароподемност до 5 кг и без перфорация поддържа къщата чиста и красива.Широко се използва врати, за стена, шкаф и стъкло, за да се спести място и лесно да се мотае.Шкаф ПВК висока твърдост и антикорозии материал може хоризонтално въртене, можете да се обърнете го към стената, докато не я използвате.Проектиран с четири дупки и на една кука, той многофункциональен за ежедневието. 1. Бесследная супер лепило агент стикер с голяма товароподемност до 5 кг и без перфорация, че къщата е чиста и красива.2. Висока твърдост и антикоррозийный PVC материал багажник може хоризонтално въртене, можете да се обърнете го към стената, докато unuse it.3. Проектиран с четири дупки и на една кука, той е богат на функции за ежедневието.4. Изящна изработка, перфектно качество, стилен външен вид.5. Широкото използване на врати, за стена, шкаф и стъкло за спестяване на пространство и удобство за извличане и обесване.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Тип : Пералня Rack Material : Traceless Лепило + PVCOptional Цвят : бежов, Grey Rack Размери : прибл. 11.5 * 6 см/4.5 * 2.4 Размер на инстикера : прибл. 7 * 5.8 cm/2.8 * 2.3 in Package Списък : 1 * Пералня Rack1 * Стикер.

Опции за продукта

Свързани продукти